handycam написа:нямаме никакви навици, не се мисли поне малко.вчера и днес видях доста автомобили без включени фарове, просто нямам думи.

МОРСКИЯ написа:Да ви призная това е вече досадно .
Преди години имах Москвич , както повечето хора в България и се качвах в колата паля с едно движение пускам касетофона и това е
А сега това какво е .......
Влизам
1. слагам колана - За твоя безопастност!
2.слагам панела на СД-то - Това е глупаво и мен ме дразни!
3.включвам фаровете - Това е за безопасност на другите!
100 неща имам да свърша сякаш се качвам на самолет .Много досадно
МОРСКИЯ написа:...100 неща имам да свърша...
slav написа:Това с фаровете дано не се окаже нож с две остриета. В смисал аз съм яко ЗА фаровете, обаче .... наистина не трябва да забравяме да ги пущаме. През последната седмица завъртях доста километри по родните пътища и да ви кажа като че ли бързо взех да свиквам с включените фарове на другите коли. Обаче това до някъде притъпява вниманието ни щото свикваме с насрещтните фарове и в един момент като мине някой без фарове и направо като чели идва от нищото. Точно така днеска ми се случи с една сива вектра и то сутринта като беше мъгливо. Ще тръгвам да изпреварвам виждам светнатите фарове на няколко коли но са далеч и хоп и ми изплува тая с изгасените фарове ... и то в мъглата. Искам да кажа че до сега си знаехме че един кара с фарове друг не и внимавахме, а сега като си мислим че всички са ги включили и има опастност да ни изненадват повече тия които ще правят "икономиите".
.Тези които караха на къси преди тази наредба са нарушители да предишната наредба както тези с халогените.[ТЕ СА ЗА МЪГЛА ХОРА].Колкото новата ако нямаш мозък и сто фара да си запалил си опасен.bobo7 написа:аз цялогодишно карам на светлини , такаче не ме е**е наредбата, който не кара, той да се замисля и да я приема като наредба
aalio написа:.Тези които караха на къси преди тази наредба са нарушители да предишната наредба както тези с халогените.[ТЕ СА ЗА МЪГЛА ХОРА].Колкото новата ако нямаш мозък и сто фара да си запалил си опасен.bobo7 написа:аз цялогодишно карам на светлини , такаче не ме е**е наредбата, който не кара, той да се замисля и да я приема като наредба
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта