Дата на производство - август 1990 г. Тип двигател - Бензинов Мощност (к.с.) - 78 к.с. Скоростна кутия - Ръчна Категория - Лимузина Пробег - 15000 км
ето де човека е прааав .... сега е на 15000 км, дето ги е навъртял за последната година а от 1990 до 2005 само си е седяла в гаража и са я тунинговали немците
Мммм да колата наистина си е шукаритетна и в цената си влиза и ТУНИНГА п.п Поне колегите с Голф 2 вече научиха ново място кадето можеш да си държиш химикалче
kaто бях малък всички лепенки които ми паднеха ги лепях по таблото,всякаква джунджуриика слагах в колата ама баща ми се радваше ,тоя сигурно е баща на някое хлапе като мен преди мноооо години
Тази Джета е истински апотеос на стила "Късен цинго-барок", с елементи на ранен нео-мангализъм Чак сега забелязах подковата на задната броня, не е истина как се хилих
В тоя ред на мисли предлагам да създадем нова тема, в която да слагаме подобни снимки.Може да и измислим някое подобаващо име как мислите?
ПС някой да свали снимките от молилето защото като и изтече давноста на обявата, това безценно културно наследство ще отиде в небитието