gr_kanev написа:Става само с лична карта.
За затъмнени прозорци не знам как е - принципно ако не става дума за челния или предните странични няма проблем, но и не съм виждал да връщат хора или да ги карат да свалят фолиото. Ти си реши дали си струва заради едно фолио да ти развалят пътуването.
Пътят до Пирот е много добър - от София до границата в по-голямата си част е с повече от 2 ленти; малко преди границата има завои, но не е като Шипка. След границата са само 2 ленти, до Пирот е почти прав, с малко завои, но има доста ограничения, които е хубаво да се спазват (освен ако не те води някой местен). В Сърбия ограниченията ако не се бъркам са 60/80/120 (ако няма други знаци).
Стационарни камери мисля, че няма; в България има 2-3 места на които застават патрули (които може и да са с камера); в чужбина не превишавам скоростта и не ме интересуват камери и патрули - и да ги има, не ме закачат.
В съседната тема колега от Сърбия даваше информация за приложение за Андроид мисля беше.
За заведения и какво има да се види не мога да кажа - не съм ходил.
geo0rg1 написа:Колега аз преди няколко години ходех доста често в Сърбия и бях мн доволен от всичко общо взето.Само помни 1 ПОЛИЦАЙТЕ им са мн СТРОГИ но СПРАВЕДЛИВИАко всичко ти е наред (документи и оборудване) няма да имаш никакви проблеми
Nafta написа:Да се уточниме в превода...Колегата jabre най-вероятно е опитал да превежда с google.Там, където е споменал "изречение", мисля е имал предвид казна = глоба.А да питам, често минавам границата и до ден днешен не съм се поинтересувал, колко цигари и пиенье може да си пренеса легално?
nosex написа:1 шише и 1 стек, на човек - това легално
golfer написа:nosex написа:1 шише и 1 стек, на човек - това легално
2 кутии цигари !!!
не е хубаво да се пише невярна информация
Aprilia написа:Право дума Голфъра, с едно уточнение че ако имаш начената кутия не се брои, т.е освен нея може да си купиш още 2 кутии
brum написа:Предполагам презюмцията е, че щом са отворени не са за продаване. Щом не са за продаване - носиш колкото ти душа иска. Ама пробвай и ще разбереш.
Nafta написа:Да се уточниме в превода...Колегата jabre най-вероятно е опитал да превежда с google.Там, където е споменал "изречение", мисля е имал предвид казна = глоба.А да питам, често минавам границата и до ден днешен не съм се поинтересувал, колко цигари и пиенье може да си пренеса легално?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта