Iezekil написа:Като ракия от казан
ОК

Iezekil написа:Като ракия от казан
passat19911800 написа:Губи ли течност от охладителната система. Възможно е да ти е спукано радиаторчето на парното и от там да прави магарии със стрелката.
veselin77 написа:passat19911800 написа:Губи ли течност от охладителната система. Възможно е да ти е спукано радиаторчето на парното и от там да прави магарии със стрелката.
не нямам загуба на антифриз
Iezekil написа:Ти каза,че си проверил таблото и датчиците....ама с термометър ли?Можеш ли с пипане на маркуча долния да определиш на колко градуса ти се отваря термостата/по табло/?Принципно ако всичко ти е 6 на 102 градуса трябва да ти се включва втора степен...имаш ли поглед коя степен ти се включва?
Jovany написа:veselin77 написа:passat19911800 написа:Губи ли течност от охладителната система. Възможно е да ти е спукано радиаторчето на парното и от там да прави магарии със стрелката.
не нямам загуба на антифриз
Така като чета мненията ми отива на нещо запушено ако не е малкото маркуче на казанчето погледни на други места малки отвори където има.
А бе да не е термостата да не отваря както трябва големия кръг погледни и това.
Термостата може да го тестваш в домашни условия в съд с гореща и студена вода
veselin77 написа:Датчика е оригинален на VW/AUDI дадох го на един приятел с Венто да сложи на неговата кола и там всичко си работеше нормално.
Iezekil написа:За датчика на радиатора ли говориш,че си го давал на венто?Остава той и водна помпа само при условие ,че не е термостата.За това първо направи замерванията от предния ми пост.
radotom написа:veselin77 написа:Датчика е оригинален на VW/AUDI дадох го на един приятел с Венто да сложи на неговата кола и там всичко си работеше нормално.
И при мен дълго време се включваше вентилатора на малко над 100* по светофарите.
Като тръгна - веднага падаше температурата.
На няколко пъти съм слизал пред блока да правя проверки - и с термометър, и с VAG-COM, с 'с око и рЪка'... е нЕма, братче, на 92-93* включва!
Да, ама не!
Оказа се, че на толкова включва вентилатора първия път!![]()
След това включва или като пусна климатика, или чак като стигне до 100*
Единственото обяснение, което имам е нагар по контактната система вътре.
Първия път, като не се е нагряла пластинката от преминаващия през нея ток си включва.
След това - нъцки!![]()
Смяната на датчика реши проблема кардинално
15 неоригинал,около 50лв оригинален дат4икveselin77 написа:radotom написа:veselin77 написа:Датчика е оригинален на VW/AUDI дадох го на един приятел с Венто да сложи на неговата кола и там всичко си работеше нормално.
И при мен дълго време се включваше вентилатора на малко над 100* по светофарите.
Като тръгна - веднага падаше температурата.
На няколко пъти съм слизал пред блока да правя проверки - и с термометър, и с VAG-COM, с 'с око и рЪка'... е нЕма, братче, на 92-93* включва!
Да, ама не!
Оказа се, че на толкова включва вентилатора първия път!![]()
След това включва или като пусна климатика, или чак като стигне до 100*
Единственото обяснение, което имам е нагар по контактната система вътре.
Първия път, като не се е нагряла пластинката от преминаващия през нея ток си включва.
След това - нъцки!![]()
Смяната на датчика реши проблема кардинално
имаш ли някаква идея колко струва този датчик
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: tyhrh и 64 госта