Здравейте на всички!
За пръв път пиша във форума. Казвам се Иван и съм от София.
Лятото си купих Поло 97г. До сега колицата си вървеше и нямаше проблеми, но от както времето застудя, предното стъкло се замаглява от вътрешната страна. Единственият вариянт е да пусна да духа на стъклата студено и да "умирам" от студ. Ако пусна топлото, отново се замагляват...
Ще съм Ви много благодарен, ако можете да помогнете с нещо!
Поло 97г. Замъглени стъкла
-
ivan_sivov
- Автомобил:
- Двигател:
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Re: Поло 97г. Замъглени стъкла
Смени си филтъра на купето

- Marto
- Автомобил:
- Двигател:
колега а колата губи ли ти антифриз,на жена ми фиата му сълзеше радиаторчето на парното и ми се мажеха (се едно са запотени).
- Shanovec
- Автомобил: WV POLO 6N1 Golf mk4
- Двигател: AEX 1997 AKL 1999
смяна на термостата трябва евентуално да реши проблема
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Колега, какво общо имат термостатът и запотяването на стъклото? 
Вие в кви филми го вкарахте... запотява си се просто, аз си пускам да духа на степен 1 и проблема изчезва
Щото става конденз... вътре дишаме топъл въздух, отвън е студено, нормално е, при всички коли се получава така.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
При сухо време без да е валяло не виждам причина да се запотява стъклото. При мен няма такива филми. 
Когато е зима и студ, независимо сухо или със сняг, студът си е студ... вътре като дишаш е топло. 
- lpishinov
- Автомобил:
- Двигател:
Теодор написа:Смени си филтъра на купето![]()
Човека ти го е казал какъв ти е проблема
- hardener
- Автомобил:
- Двигател:
Не включвай вътрешен кръг докато колата не се е стоплила хубаво да е станало баня вътре.
Когато си спрял парното в купето и си проветрил хубаво, караш на отворен джам и въртиш врътката на топло и душиш, дали ти замирисва на антифризец усеща се когато имаш теч, я от радиаторчето я от крана му.
Но знай че тия коли си имат дерт със стъклата зимно време, не е болка за умиране но като въли си е ад.
Много внимавай с лосчетата на парното ако ги разглобяваш да не счупиш щипките на жилата на шината.
Когато си спрял парното в купето и си проветрил хубаво, караш на отворен джам и въртиш врътката на топло и душиш, дали ти замирисва на антифризец усеща се когато имаш теч, я от радиаторчето я от крана му.
Но знай че тия коли си имат дерт със стъклата зимно време, не е болка за умиране но като въли си е ад.
Много внимавай с лосчетата на парното ако ги разглобяваш да не счупиш щипките на жилата на шината.
hardener написа:Но знай че тия коли си имат дерт със стъклата зимно време, не е болка за умиране но като въли си е ад.
Така е, не е болка за умиране. Но като вали вентилатора трябва да работи на най-високата степен+фарове+чистачки+заден реотан+радио... И от 50-те кончета на 1000 кубиковата остават 30
А аз първият път реших, че са ми сипали кой знае какъв лош бензин.
Evasion написа:hardener написа:Но знай че тия коли си имат дерт със стъклата зимно време, не е болка за умиране но като въли си е ад.
Така е, не е болка за умиране. Но като вали вентилатора трябва да работи на най-високата степен+фарове+чистачки+заден реотан+радио... И от 50-те кончета на 1000 кубиковата остават 30![]()
А аз първият път реших, че са ми сипали кой знае какъв лош бензин.
Няма начин, ако е като днес в София.... мъгла, виелица... няма начин без отопление на задния прозорец + стоп за мъгла + чистачки + парно за да ти е топло на гъзеца. Т'ва е положението, зима е!
Какви съвети само филтър на купе (не би ли трябвало и на топло и на студено да запотява или поне на топло да не запотява а то точно обратното прави), прозорци да отваря ( е на пуснат вентилатор студено ги чисти като пусне топло се запотява ) нема логи този съвет .Човека е написал като кара с пуснато парно се запотява , като мине на студено се чисти .Тази кола няма кранчета .Провери си дали губи антифриз наи вероятно да но в малки количества щом още не ти замазва съклото.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”