не толкова значителни, но в тея времена
 не толкова значителни, но в тея времена   
 Ето и малко снимки от обявата на колата:
Искам да допълня, че като си търсих кола не ме интересуваше какъв цвят ще е с колко врати ще е претенциите ми бяха да е Голф 3 ТДИ 90 кончета и да има климатик и попаднах на този екземпляр който много ми хареса въпреки, че имаше тук там някоя забележка

не, че не изкарах зимата и не палеше де, но ми се струва, че нямаше да насмогне на 2 усилвателя
 не, че не изкарах зимата и не палеше де, но ми се струва, че нямаше да насмогне на 2 усилвателя 
 благодарение на бууст метъра разбрах, че губи налягъне от някъде и турбото влиза в авариен режим
  благодарение на бууст метъра разбрах, че губи налягъне от някъде и турбото влиза в авариен режим   и се почна едно чудене търсене на пукнати маркучи, тръби, четене из форумите докато не попаднах на една тема на колегата BREZEL за едно малко мъркуче на мап сензора което се намира в ECU-то. На следващия ден айде компа на вънка подменихме въпросното маркуче и всичко запя
 и се почна едно чудене търсене на пукнати маркучи, тръби, четене из форумите докато не попаднах на една тема на колегата BREZEL за едно малко мъркуче на мап сензора което се намира в ECU-то. На следващия ден айде компа на вънка подменихме въпросното маркуче и всичко запя 

) Поразгледах някоя друга обява (аз по принцип обичам да разглеждам обяви за това-онова
) Поразгледах някоя друга обява (аз по принцип обичам да разглеждам обяви за това-онова 

писна ми приятелите ми ме мислеха за луд
  писна ми приятелите ми ме мислеха за луд