Морска среща 6 - 15.12.2012

Организация и провеждане на клубните сбирки!

Морска среща 6 - 15.12.2012

Анкетата завърши на Пон 26 ное 2012 0:37

Ще присъствам
8
80%
Да,но ако е на друга дата
2
20%

Общо гласове: 10
Потребителски аватар
PuShE_
Автомобил: Passat 3b5
Двигател: AFN 1997
Контакти:

Re: Морска среща 6 - 15.12.2012

Мнениеот PuShE_ » Пон 26 ное 2012 9:27

marin.1982 написа:Поемам ангажимента да проверя какво е положението в механа "Комити" и ще пиша в темата.

Попитай и за вариант да си вкараме алкохола,че сигурно ще искат и куверти,а там алкохола е "кът" mhihi
nokiangage написа:Предполагам, че мога да го кажа от името на всички колеги, които познавам но няма да върнем никой и всеки, който има желание за такова мероприятие е поканен, без нзачение от кой град е :да: ... Само ще бъде добре да знаем грубо ориентировъчната бройка на присъстващите за да се резервират места за да няма "правостоящи" и обидени. :beer

Колкото повече толкова повече казал мечо пух и извадил дамаджаната с гроздова :Mr Green Fun

Потребителски аватар
nebeto
Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
Двигател: AFN 1996

Мнениеот nebeto » Вто 27 ное 2012 4:12

момент само,много се радвам,че си говорим за ядене-пиене,ама на това място за където се разберем няма ли да си ходим с най-верните ни аверчета (колите си)?

Потребителски аватар
PuShE_
Контакти:

Мнениеот PuShE_ » Вто 27 ное 2012 7:42

nebeto написа:момент само,много се радвам,че си говорим за ядене-пиене,ама на това място за където се разберем няма ли да си ходим с най-верните ни аверчета (колите си)?

Мисля,че говоря от името на много колеги,но мисля че трезвия вид ще е на изчезване нея вечер mhihi

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 27 ное 2012 7:45

Мисля, че говоря от името на повечето колеги, които сме били на предишни събирания, но до сега те ВИНАГИ са били на хижа/мотел.
Сигурен съм, че ви е много удобно събирането да е пред блока, ама някои бием 500км специално за него и със сигурност не ни е удобно така...

Потребителски аватар
policaqqq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот policaqqq » Вто 27 ное 2012 15:43

Ivailo написа:Мисля, че говоря от името на повечето колеги, които сме били на предишни събирания, но до сега те ВИНАГИ са били на хижа/мотел.
Сигурен съм, че ви е много удобно събирането да е пред блока, ама някои бием 500км специално за него и със сигурност не ни е удобно така...

Организаторите на предните срещи смениха марката и не се интересуват много от тази среща, но и не сизадължен да биеш 500 км. Неможе всичко да се организира в западна българия(софия и региона)

Потребителски аватар
PuShE_
Контакти:

Мнениеот PuShE_ » Вто 27 ное 2012 21:44

policaqqq написа:
Ivailo написа:Мисля, че говоря от името на повечето колеги, които сме били на предишни събирания, но до сега те ВИНАГИ са били на хижа/мотел.

Организаторите на предните срещи смениха марката и не се интересуват много от тази среща, но и не сизадължен да биеш 500 км. Неможе всичко да се организира в западна българия(софия и региона)

А аз мисля,че и двамата не сте прави,събрахме се,поговорихме си,направихме анкета...кофти е да биеш 500км-да,но в крайна сметка за какво идвате,природата или приятната компания,не мисля че на някой от нас ще е проблем да се проверят хотели,направят резерваций и тн...и на мене не ми беше приятно,че бих 350км до крушуна и мръзнах цяла нощ,но не това ме интересуваше,прекарах си добре,запознах се с нови хора,и най-важното беше ми кеф и пак бих го направил...вие си решавате дали идвате или не,от нас който-каквото може да помогне ще :да:

Потребителски аватар
policaqqq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот policaqqq » Сря 28 ное 2012 8:53

PuShE_ написа:
policaqqq написа:

А аз мисля,че и двамата не сте прави,събрахме се,поговорихме си,направихме анкета...кофти е да биеш 500км-да,но в крайна сметка за какво идвате,природата или приятната компания,не мисля че на някой от нас ще е проблем да се проверят хотели,направят резерваций и тн...и на мене не ми беше приятно,че бих 350км до крушуна и мръзнах цяла нощ,но не това ме интересуваше,прекарах си добре,запознах се с нови хора,и най-важното беше ми кеф и пак бих го направил...вие си решавате дали идвате или не,от нас който-каквото може да помогне ще :да:

Не видя подтекста...

Потребителски аватар
PuShE_
Контакти:

Мнениеот PuShE_ » Сря 28 ное 2012 20:30

Механата се казва Балкан,намира се във владиславово(има карта по-долу)куверта ще е към 20-ина лева с опция да си внесем алкохол,утре ще отида да проверя за менюта и да питам за капаро,който идва по ЛС колко души и как ще се разберем за капарото :beer
http://wikimapia.org/10739483/bg/%D0%A0 ... 0%B0%D0%BD

Потребителски аватар
marin.1982
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marin.1982 » Сря 28 ное 2012 21:05

Хубаво е до петък да се знае бройката и да се даде капаро.

Потребителски аватар
snobar4eto
Автомобил: Audi A3 8L
Двигател: AHF+++

Мнениеот snobar4eto » Чет 29 ное 2012 1:50

policaqqq написа:

Напротив интересуваме се просто нямам време тази година за организация(работа),и съм ви оставил да видя какво ще измислите.Само моля да се съобразите с хората от другите градове къде ще пренощуват!Приятно изкарване от мен :beer :drunk

Потребителски аватар
policaqqq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот policaqqq » Чет 29 ное 2012 15:43

snobar4eto написа:
policaqqq написа:

Напротив интересуваме се просто нямам време тази година за организация(работа),и съм ви оставил да видя какво ще измислите.Само моля да се съобразите с хората от другите градове къде ще пренощуват!Приятно изкарване от мен :beer :drunk

Варианта за съобразяване е ако искат да дойдат , и след това в хотел. С пушека си мислехме за Б15, камелия или нещо от сорта. Стаите са на ниво, цените също, в механата може да се внесе алкохол, което ще компенсира сметките им от гледна точка на питиетата, пих 3 а са ми начислили 5. Пък и за хижа като гледам няма да има кой знае каква бройка.... :beer

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Пет 07 дек 2012 16:44

При мен има промяна и няма да съм сам - ще взема и жената :Mr Green Fun , нали тази неделя няма да е късно да донеса капарото на срещата? :roll:

Потребителски аватар
PuShE_
Контакти:

Мнениеот PuShE_ » Съб 08 дек 2012 3:34

nokiangage написа:При мен има промяна и няма да съм сам - ще взема и жената :Mr Green Fun , нали тази неделя няма да е късно да донеса капарото на срещата? :roll:

:да:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 09 дек 2012 15:24

policaqqq написа:

Ако може да не си избиваме комплексите тук.
Никъде не съм искал морската среща да е в западна България (България и София се пишат с главна буква, г-н полицай), напротив, просто до сега е било на едно място, изведнъж идват някакви нови хора, които определят да е на кръчма, пък другите да се оправят както могат.
Мисълта ми беше като бия 500км да имам къде да се изкъпя, дремна и след кръчмата да не мисля за таксита, пък да се съобразявам с някой (ако спя у тях) и т.н.

Все едно, така или иначе пропускам, на 15 и 16 има състезание.
Приятно изкарване :beer

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Нед 09 дек 2012 16:19

Ivailo написа: изведнъж идват някакви нови хора, които определят да е на кръчма, пък другите да се оправят както могат.

Какво означава "идват" колега? Никой самосиндикално не е избрал кръчма и да го е наложил на другите и решението дойде от мнозинството. Както се видя хората, които ходят редовно на срещи са оставени да организират това мероприятие, защото няма кой друг с предишен опит по една или друга причина ако така може да се изразя. Аз за съжаление живея в малка квартира и няма място за някой колега да пренощува, иначе с удоволствие бих предложил. Ако колегите от Варна можем да помогнем с каквото и да е съм сигурен, че това ще стане. Ако транспорта до и от кръчмата е проблем, готов съм да го осигуря с моята кола, без да искам нищо в замяна, единствено въпроса със спането си остава.

Върни се в “Организационен”