Golf 4 1.4 16v 75hp
Golf 4 1.4 16v 75hp
Дайте мнения за този мотор на Голф 4. Някакви дефекти, поддръжка, колко гори, добре ли ускорява... Мисля следващата ми кола да е Голф 4, държа на икономията, засега няма да е дизел, поради причината, че са по скъпи. Благодаря!
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
пак всички са по умни от ВАГ....що им е на ваг да го правят този мотор ако ще гори повече от следващия по големина? Повече от ясно е че при икономично градско каране 1.6 ще гори повече от 1.4.....поне в книгата пише така.....иначе е ясно че 1.6 е по добрия избор, но 74кв да можеш да минеш с ниския данък.....така че колега мисля твърдо трябва да потърсиш 74кв мотор ....наистина съм съгласен че 1.4 ще идва малко слабо....даже не много малко....
- protoberans
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:Tyan написа:защото са му по евтини застраховките, данъците ...за това го правят ваг, икономичен е като се влачиш в града ...... при скорости над 120 км гори колкото 2 литровия...
именно това имах предвид ако се влачиш е идеалка
само състезатели има в този форум всички с над 120 карат явно. То е ясно че като си вземеш Г4 с най-малкия мотор от серията ще е и най-тромава. Ако не я настъпваш ще е по икономична от по големите мотори.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз карам същата модификация
Пичове, карам Голф 4 1,4 75 к.с. определено е тромав при ускорение, но след това няма проблем,аз го взех уж за икономичен, но не е никак икономичен.Разхода му е 9-10 градско, извън градско пада на 7/100, но с вкл.климатик и яко каране,което значи макс. 170-175км.
На мен си ми харесва колата, защото си е моя, но ако сега трябва да търся кола, може и да се замисля дали ще си купя малолитражен автомобил.
На мен си ми харесва колата, защото си е моя, но ако сега трябва да търся кола, може и да се замисля дали ще си купя малолитражен автомобил.
-
- Автомобил:
- Двигател:
абе незнам как така всички които не са карали такъв мотор почнаха да говорят че е зле...много е бавен и тн.??? Харчи със сигурност по-малко от 1.6 но пък с моя на права отсечка съм вдигал 190км така че мисля че това е перфектна макс скорост за тоиа малък двигател. А и частите са по евтини от на другите мотори. Абе всеки си има мнение....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”