Stenly написа:Опаа кой е компютърни медийни технологии защото и аз съм. С петролено-зелен Пасат съм ей тоя на аватара. Колегата с червения голф съм го виждал
тоя от аватара не е ли син?
Ludia написа:има "организационен" форум, защо не се разбирате там кога да се видите?
Evtoo написа:Ludia написа:има "организационен" форум, защо не се разбирате там кога да се видите?
Ами защото темата започна по друг начин подходящ за този раздел и лека-полека се изроди и е тук, защото все още никой не я е преместил![]()
Междудругото има ли място в София, на което примерно всяка седмица или всеки месец се събират всички софиянци(и около София) членове на клуба или всеки си присъства на регионалните събирания? Питам, защото аз не съм от София и ми се иска да се запозная с някой от форума...
Ludia написа:Evtoo написа:Ludia написа:има "организационен" форум, защо не се разбирате там кога да се видите?
Ами защото темата започна по друг начин подходящ за този раздел и лека-полека се изроди и е тук, защото все още никой не я е преместил![]()
Междудругото има ли място в София, на което примерно всяка седмица или всеки месец се събират всички софиянци(и около София) членове на клуба или всеки си присъства на регионалните събирания? Питам, защото аз не съм от София и ми се иска да се запозная с някой от форума...
има клубна среща всяка последна неделя от месеца, пред историческия музей на бояна.виж в организационен има много теми
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта