ДИЛЕМА ГОЛФ 4ТДИ ИЛИ АУДИ А3ТДИ 110кс
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Ауди все пак е Премиум марката на ВАГ.Винаги е с по скъпи материали то и затова като нови А3 струват доста над Голф.Объркването и спора идва от първия вариант на А3 който едоста постен и така да се каже неорентиран като замисъл-все пак това беше първата стъпка в малкия клас на Ауди.Освен това А3-ката е с една идея по-малка от Г4 което също я прави да изглежда по "некомфортна".За споменатия вариант който обаче Версаче кара обаче найстина е досущ като А6-а това все пак е кола от съвсем различен ценови сегмент от Голф.
- kerkelov
- Автомобил:
- Двигател:
versace написа:TDI-RS написа: като качество на интериор и външен вид
Позволи ми да не се съглася. Принципно на Ауди компонентите в интериора са много по-качествени от тези слагани в Фолксваген (говоря за който и да е модел)
Да съгласен съм с теб но ако говорим за твоята А3 тя наистина е по хубава от ГОЛФА ама тези старите А3 които са на годините на моя голф 4 са нистина много много посни вътре и тяхниа материал е то4но такав както ти спомена че се драска. Иначе за твоита че е хубава спор няма ама аз си мисля че колегата кадето е пуснал темата има предвид моделите от 1998-1999 а не такива като твоята които са 2003 г.
- TDI-RS
- Автомобил: RS TDI
- Двигател: V6 TDI
versace написа:Мнението ми за А3 се базира на това което сега карам................
.......................
1. Волан. Със сигурност волана на Г4 в горната си част се поизтрива или изгаря на слънце......................
2. Ръкохватки на вратите от вътрешната страна. При Г4 имат едно тънко пластмасово покритеи, което доста лесно се дере...........................
3. Пластмаса на която седят бутоните за ел стъклата и огледалата. Също се дерат много лесно....................
Снимай тези елементи на твоята и ги качи тук и аз ще снимам моите, за да се види разликата в материалите.
да ти кажа и моето мнение се базира на това, което виждам пред очите си, а именно:

ето ти ръкохватките:

ето ти и цялото табло:
ето ти и интериора:
воланът отблизо, за да видиш, че не е изтъркан:
и нещо доста важно: СТОЙКАТА НА КОЛАТА:
и отпред:
сега чакам и обещаните от теб снимки!!!
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
TDI-RS написа:....................................
Имай предвид че много малко Г4 са в твоето изпълнение

- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
TDI-RS написа: ....
Искам да изясним нещо. Аз не съм в детската градина за да споря с тебе по този начин. Приличаш ми на дете на 4-5 години което удря с юмруци по масата и вика "няма, няма, няма". Ако искаш да защитиш позицията си бъди по-малко агресивен. Ти доста на сериозно взе спора. Както и да е. Приемам, че това е начина на нормално изразяване от твоя страна. Всеки има право на мнение. Аз лоша дума за теб и колата ти някъде да съм казал?
Аиде сега мир

и явно няма километри за разлика от 80% от колите в България. Като дойдеш във Варна сигнализирай да те черпя едно!
TDI-RS написа: сега чакам и обещаните от теб снимки!!!
А за снимките само ей така ще направя и ще ги постна...информативно. Не искам този спор да продължава, защото е безмислен.
- TDI-RS
- Автомобил: RS TDI
- Двигател: V6 TDI
versace написа:.............
абе човек, нещо мн грешно си ме разбрал....
за какви детски градини, за какво чудо говорим?
тук няма нито сърдене, нито по - остър тон - ти поиска снимки - дадох ти, затова и сега чакам твоите - и пак повтарям - ноу бед фиилингс!!!
аз лично имах възможност да си избера каквато кола искам и си избрах голфа, та дори и пред цетка цди. един френд има такова ауди, верно малко е по - старо с година - две, ама е мн мн по - различно.
относно колегата rabbit_tdi - централният панел сега е малко по - различен, а постнатата снимка е от вторият ден след като стъпи в Бг. - затова и още не беше "подредено".
а за черпенето: Попов е винаги Готов!!!
Върни се в “Дизелови агрегати”