Кои от долните фирми строят относително кадърно. В смисъл ясно е, че никой не строи, като за себе си, но все пак... Говорим за ново строителство:
“Васил Пеевски” ЕООД
БАЛКАН ИНЖЕНЕРИНГ ГРУП” ООД
"ДЕЛ-МУР"
“Есте Пропъртис” ЕООД
КИК Дизайн ООД
УНИКОН ГРУП ООД
КИС - 92 ООД
Platinum Investment Group
Артстрой 2000
КСтрой
"ДЕЛАР" ЕООД
Сити Хаус ООД
"Литос и Ко." ООД
Евро Инн Груп ООД
Build Systems Bulgaria
Алфа Груп 2003 ООД
Миллс ЕООД
„Инерсол” ЕООД
"СТИЛ ПРОЕКТ" ЕООД
Madison Developments Ltd.
РИГ Инвест ЕООД
Миан Консулт ЕООД
МИЛАДИНОВИ
Едем2
ET "Георги Сечков"
"ГЕ 7" ООД
Стротър ООД
ГЕОРГИАДИС
Дагер Инженеринг
Билд Груп България ООД
Елмиров ЕООД
За тези:
- Артекс
- Торин
- София Централ
- Контракт Сити
особено първите две се разбра, че строят стабилно, хубаво, но и скъпо - 1000+Е/кв.м. Такова не ми трябва. Търси се по-евтино.
Моля за мнения само от хора, които са имали взимане даване с някоя от гореизброените фирми. Мнения тип "на вуйчо ми на девера сина си беше взел и каза еди какво си" са ненужни. Съвети тип "не си взимай това, вземи онова" или "кажи кой район, какви пари и т.н." също.
Добри фирми строители в София?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Добри фирми строители в София?
Мога да дам мнение само за 2 фирми от изброените.
Първата е "ДЕЛАР" ЕООД.
Мога да гарантирам, че строят качествено и не пестят от материали.
Втората е Дагер Инженеринг.
Собственика е на един приятел баща му.
Виждал съм техен блок в Гео Милев и беше много добре според мен.
Ако имаш въпроси пиши.
Първата е "ДЕЛАР" ЕООД.
Мога да гарантирам, че строят качествено и не пестят от материали.
Втората е Дагер Инженеринг.
Собственика е на един приятел баща му.
Виждал съм техен блок в Гео Милев и беше много добре според мен.
Ако имаш въпроси пиши.
Последна промяна от hooligans на Пет 17 яну 2014 12:01, променено общо 1 път.
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
Аз също съм много доволен от строителството на Делар
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
За "Литос и Ко." ООД зависи в коя фаза им е било строителството, но като цяло стила на сградите им е еднотипен максимално много апартаменти на малко площ. В Манастирски ливади изток комплекс Авалон има доста странно решение на мръсния канал - с помпи качват до колектора на бул. България. Не съм строителен инженер, но съм им гледал строежите като клиент, а годеницата ми е строителен инженер и като резултат не си купихме от тях. Доста странни строителни решения имат. За материали нищо не мога да кажа понеже съм гледал само завършени сгради. В крайна сметка си взех по-старо строителство на Контракт Сити. София Централ също съм ги обикалял. Там мога да ти кажа с две ръце за и цените им не са никак високи. Най-скъпата им сграда е в кв. Витоша район Лозенец и то защото не са инвеститор те. Цените са по-близо до половината на 1000 евро. За протокола не си взех от тях, защото не ми харесаха местата на сградите им. Друга причина няма.
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
nurv написа:За "Литос и Ко." ООД зависи в коя фаза им е било строителството, но като цяло стила на сградите им е еднотипен максимално много апартаменти на малко площ. В Манастирски ливади изток комплекс Авалон има доста странно решение на мръсния канал - с помпи качват до колектора на бул. България. Не съм строителен инженер, но съм им гледал строежите като клиент, а годеницата ми е строителен инженер и като резултат не си купихме от тях. Доста странни строителни решения имат. За материали нищо не мога да кажа понеже съм гледал само завършени сгради. В крайна сметка си взех по-старо строителство на Контракт Сити. София Централ също съм ги обикалял. Там мога да ти кажа с две ръце за и цените им не са никак високи. Най-скъпата им сграда е в кв. Витоша район Лозенец и то защото не са инвеститор те. Цените са по-близо до половината на 1000 евро. За протокола не си взех от тях, защото не ми харесаха местата на сградите им. Друга причина няма.
Чек, че малко не разбрах. На София Централ ли цените са по-близо до половината на 1000 евро т.е. 500-600?
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Последния пазарлък с тях за тристаен ми беше на 650 евро за кв. Витоша и малко по-малко за Банишора. И двете сгради завършени и въведени в експлоатация.
Последна промяна от nurv на Пет 30 ное 2012 11:21, променено общо 1 път.
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
nurv написа:Последния пазарлък с тях за тристаен ми беше на 650 евро за кв. Витоша и малко по-малко за Банишора.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”