Имам МК4 1,9 ТДИ АХФ 1999г.Имам 2 ключа за него.Отидох една вечер на работа и заключих колата с централното.Когато свърших и тръгнах да си отключвам колата неискаше да се отлючи!!!Смених батерийте ефекта пак е същия НЕОТКЛЮЧВА!!!Взех резервния и с него искарах 3-4 дена и пак немога да отключа.Нито се заключва,нито отключва!!!Помогнете че вече незнам какво да праа........ МК4 1999г Заключване и отключване
-
JoKeRa_RP
- Автомобил:
- Двигател:
МК4 1999г Заключване и отключване
Здравейте колеги!!! При мен проблемите неспират!!!
Имам МК4 1,9 ТДИ АХФ 1999г.Имам 2 ключа за него.Отидох една вечер на работа и заключих колата с централното.Когато свърших и тръгнах да си отключвам колата неискаше да се отлючи!!!Смених батерийте ефекта пак е същия НЕОТКЛЮЧВА!!!Взех резервния и с него искарах 3-4 дена и пак немога да отключа.Нито се заключва,нито отключва!!!Помогнете че вече незнам какво да праа........ 
Имам МК4 1,9 ТДИ АХФ 1999г.Имам 2 ключа за него.Отидох една вечер на работа и заключих колата с централното.Когато свърших и тръгнах да си отключвам колата неискаше да се отлючи!!!Смених батерийте ефекта пак е същия НЕОТКЛЮЧВА!!!Взех резервния и с него искарах 3-4 дена и пак немога да отключа.Нито се заключва,нито отключва!!!Помогнете че вече незнам какво да праа........ - ivanbl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Заключване и отклчване
ами отключвай ръчно де, нема да седиш на пътя я....
иначе след смяна на батерии (и поради други причини) понякога иска синхронизация на ключа.... може да провериш за процедурата в програмата AUTODATA....
иначе след смяна на батерии (и поради други причини) понякога иска синхронизация на ключа.... може да провериш за процедурата в програмата AUTODATA....
- Vag_activator
- Автомобил:
- Двигател:
Re: МК4 1999г Заключване и отключване
или в Ross tech
-
JoKeRa_RP
- Автомобил:
- Двигател:
Re: МК4 1999г Заключване и отключване
Съжалявам за късния отговор но компа беше на доктор
Това е варианта да го отключа с ключа но немога да спра алармата!!!
С аутодатата немога да се справя,а за това второто не съм и чувал 
Това е варианта да го отключа с ключа но немога да спра алармата!!! 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”