Сравнение на марка газови инжекции

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
husky
Автомобил:
Двигател:

Re: Сравнение на марка газови инжекции

Мнениеот husky » Пет 30 ное 2012 18:55

Съгласен съм с поста ти!
Не забелязваш ли как във всеки форум има според мен поставени лица които хвалят как Романо била най-доброто, компа и бил уникален и прочее...
Твърде кратко е на пазара за да получи признанието което платените драскачи и предават!
Без 2 мнения от моя страна, марката която представляваш е най-доброто като пълно оборудване за газов инжекцион. Компа е кадърен, много опции за емулация и прочее, IG1 е страхотен редуктор, стабилен, с версии хранещи големи киловати, а за пробега мисля е излишно да казвам :) Само щракалките не ми допадат заради обема и шума, но пък и те са много надеждни с огромен пробег!

Последна промяна от husky на Нед 07 апр 2013 9:13, променено общо 1 път.

landir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landir » Пет 30 ное 2012 19:56

Платени драскачи във всеки форум колкото искаш!Най напред Ивайло изби рибата и сега Романо.Освен шумните дюзи работим с още няколко също с голям ресурс.Лека вечер!

husky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот husky » Пет 30 ное 2012 20:06

Даааа, също и АЕБ които са сравнително нови и лично аз нямам наблюдения за надеждност, и позаспалите ловатовски инжектори :D

Дано внесохме някакво пояснение относно въпроса с комповете романо и лепенките :D
Поздрави!

Върни се в “Автогазови уредби”