Въпрос за котенце...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за котенце...
Жената хвана някакво котенце от пред блока и го донесе да го гледаме вкъщи. Понеже не съм много наясно с тези животинки, искам да попитам няколко неща. Възможно ли е да пренесат на човек някави болести, паразити, глисти, тении и прочие неща. Какви имунизации трябва да му правим и кога. На мен ми се вижда на около 2-3 месеца.... 

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Sara_Bold написа:Много хубаво,но го заведете веднага на лекар!
Те си знаят точно какви имунизации да му направят,защото не искам да те плаша,но е твърде възможно да ви донесе някоя зараза!
А ако имате и бебе съвсем не е добре да го оставите у вас!
ааааа май ще мятам през терасата....ти направо ме превъртя.....
- Sara_Bold
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:Sara_Bold написа:Много хубаво,но го заведете веднага на лекар!
Те си знаят точно какви имунизации да му направят,защото не искам да те плаша,но е твърде възможно да ви донесе някоя зараза!
А ако имате и бебе съвсем не е добре да го оставите у вас!
ааааа май ще мятам през терасата....ти направо ме превъртя.....
Съжалявам ако съм те наплашила,но е така!Заведете го на ветеринар!
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Iavor написа:Вече няма да можете да го изгоните от вас,щом е свикнало с къщата.
дам качвам го в колата и ще пропътува 10 километра....нека се върне после.....хич и не знаех че има такива опасности а жена ми го гушка все едно е човек....баси тва хората не са нормални.....иначе котенцето е невъзможно сладко....и на мен ми се иска да го го гушкам ама ме е е гнус....
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Uneek написа:Ако си алергичен към котки не е хубаво да я гледате. Аз съм алергичен и котките вече са изселени на двора
не съм алергичен....100% ....по скоро съм хипохондрик....ама като почетох из нета и установих, че си има мноооого опасни болести и ще требе да прилъжа мадамата да я разкараме тая котка...
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Абе тва за болестите по котките са глупости.Някаде в Боцвана някоя котка заразила дете с нещо си и начи котките заразяват.Единствено не трябва да гледаш котка при малко дете щото от котешката слюнка децата стават алергични и като поодраснат няма да могат да си играят с животинки.Заведи го на лекар да му бие имунизация за да не земе то самото да пукне от нещо.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Rabbit_TDI написа:Абе тва за болестите по котките са глупости.Някаде в Боцвана някоя котка заразила дете с нещо си и начи котките заразяват.Единствено не трябва да гледаш котка при малко дете щото от котешката слюнка децата стават алергични и като поодраснат няма да могат да си играят с животинки.Заведи го на лекар да му бие имунизация за да не земе то самото да пукне от нещо.
дори не знаех за това дете в Ботсвана....ами отива на лекар утре и ще направя каквото каже доктора все пак на него най-голяма вяра трябва да се има

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Те и на докторите мненията се различават от тук до небето-ама прост факт за толкова години човешка цивилизация и постоянно съжителство с котки никой не се е оплакал трайно.Обаче сега да ти разкажа лошите неща-докато я научиш да пишка и кендза в банята е доста гадно,отвреме на време дере и се скубе,а повечето котешки храни миришат брутално.Сега хубавото-котките са адски чисти животни и не смърдят като кучетата 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”