Здравейте колеги,имам проблем с настройките на усилвателя и касетофона.Много четох коя врътка на усилвателя за какво е,упътването на касетофона,но резултата,които исках да чуя не постигнах.В началото беше много зле пищеше трещеше средите ги нямаше грам,направо мазало.Впоследствие един колега от форума ми помогна малко и зазвуча доста по добре.Да обаче на някои песни звучеше супер баса,но на други като чели или липсва,или е слабичък, или самия говорител издава едно като "пискане" може би криви знам ли?Продължавайки борбата рестартирах целия касетофон и пак стана една никаква.Като цяло резултата е същия на някои песни е добре на други много зле.Помагайте колеги,защото ми омръзна от този ад всеки ден да бърникам по плеъра или усилвателя.
Плеъра:

Усилвателя:

Колонките отзад до кората:

Суба е двунамотков 4ома:

Колонките във вратите не ги знам какви са,някакъв модел на Сони Експлойд,но не са лоши.
Благодаря предварително.

ПС:Също така искам да накарам говорителя да слезе максимално ниско.В момента ми се струва,че не вади грам пълния си капацитет като сила на баса.Дали това се влияе от кутията?Моята е цилиндрична ако има някакво значение?Чувал съм същия говорител в други автомобили и има бая разлика от при мен.