Polo AER 1000. Изпуска масло от гарнитурата на разпределител
Polo AER 1000. Изпуска масло от гарнитурата на разпределител
Здравейте. Още след като си купих колата се разбра, че резбите на болтовете, който държат капака на двигателя( едва ли така се казва ма се надявам да ме разберете)са се прецакали и не може да се пристегне добре. Та ме интересува от това може ли да се качва разхода, или да произтичат някакви други проблеми. Техника дето му я карам каза че и така става пък някога сме щели да го оправим, ма не било важно.
Re: Polo AER 1000. Изпуска масло от гарнитурата на разпределител
Харчи ми масло но не е кой ли знае какво, това ми е малък пробл;ем проверявам го редовно и доливам, но ме интересува дали има някакви други опасности от това и дали може от това да харчи повече защото ми харчи над 7 на 100
- 4i4o-dido
- Автомобил: POLO 1.6 6N
- Двигател: AEA 1995
- Контакти:
caki написа:Харчи ми масло но не е кой ли знае какво, това ми е малък пробл;ем проверявам го редовно и доливам, но ме интересува дали има някакви други опасности от това и дали може от това да харчи повече защото ми харчи над 7 на 100
Бензин или масло?
- hardener
- Автомобил:
- Двигател:
нормално си харчи за градско стигат до 8 на 100
Този мотор така си харчи.Карам и Хонда която е 1600 куб. 160 коня и харчи по малко от Полото 

Разход на гориво мужду 5 и 7,5/100 не бива да те притеснява. За маслото - не знам. Моята не харчи изобщо.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”