Edna_macka написа:Само на ОМВ. Max Motion.
Никаква разлика във вървеж разход и тн.!Но ако е на добра цена бих повторил!Рекламата е голяма работа!
Edna_macka написа:Само на ОМВ. Max Motion.
bulaki написа:От началото на лятото зареждам на една малка бензиностанция "Interspeed" между Младост и Горубляне (до ВиК-то).
StrEagle написа:Отново сипак дизел Maxx Motion от OMV в Дружба1, този път сложих и добавка за смазване и чистене на Liqui Molly но уви - двигателя отново стана нервен - на място почна да трепери и гасенето става по-твърдо от нормално. А толкова исках на OMV навтата понеже тя миналата зима най-трудно замръзваше. Сега трябва да търся алтернативи.. Може би Shell VPower Diesel..
P.S: интересното е, че сякаш с OMV Maxx Motion Diesel колата ми дава най-добър разход...
rokera671 написа:StrEagle написа:Отново сипак дизел Maxx Motion от OMV в Дружба1, този път сложих и добавка за смазване и чистене на Liqui Molly но уви - двигателя отново стана нервен - на място почна да трепери и гасенето става по-твърдо от нормално. А толкова исках на OMV навтата понеже тя миналата зима най-трудно замръзваше. Сега трябва да търся алтернативи.. Може би Shell VPower Diesel..
P.S: интересното е, че сякаш с OMV Maxx Motion Diesel колата ми дава най-добър разход...
Защо сложи добавка,това гориво си има всичко!И аз в началото не усетих разлика обаче сега след 2000 км вече мога да кажа ,че горивото им е супер.Не може да го усетиш като сложиш за 20 лв !И на мен сега ми хареса и машината започна да си връща предишното вървене когато слагах добавки.Махнах тубите и си плащам като поп ама ми е кеф!

Обикновено като я смачкам си пропушва, но този път всичко беше ток, чак се изненадах Freakylol написа:Явно няма да сменяш дюза от 500лв
rokera671 написа:StrEagle написа:Отново сипак дизел Maxx Motion от OMV в Дружба1, този път сложих и добавка за смазване и чистене на Liqui Molly но уви - двигателя отново стана нервен - на място почна да трепери и гасенето става по-твърдо от нормално. А толкова исках на OMV навтата понеже тя миналата зима най-трудно замръзваше. Сега трябва да търся алтернативи.. Може би Shell VPower Diesel..
Защо сложи добавка,това гориво си има всичко!И аз в началото не усетих разлика обаче сега след 2000 км вече мога да кажа ,че горивото им е супер.Не може да го усетиш като сложиш за 20 лв !И на мен сега ми хареса и машината започна да си връща предишното вървене когато слагах добавки.Махнах тубите и си плащам като поп ама ми е кеф!
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 84 госта