Проблем с Golf I 1.5 JB

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Djelebov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Проблем с Golf I 1.5 JB

Мнениеот Djelebov » Съб 11 ное 2006 12:37

Сложих Пиербург 2E3 на двигател 1.5 JB. Карб-ът е в перфектно състояние (според майстора), но колата не пали. Центровката на искрата със сигурност не е наред, щото при някои от опитите да я запяля изкарва малко пламък през карб-а. Може ли някой да ми прати снимка на делкото да видя до къде трябва да е завъртяно, моля. И ако някой мисли, че 2Е3 не би трябвало да стане за моя звяр да каже. Предварително благодаря!

Потребителски аватар
vit_autosofia
Автомобил: Мерцедес W210 2002г
Двигател: 2700CDI
Контакти:

Re: Проблем с Golf I 1.5 JB

Мнениеот vit_autosofia » Пон 13 ное 2006 5:37

Djelebov написа:Сложих Пиербург 2E3 на двигател 1.5 JB. Карб-ът е в перфектно състояние (според майстора), но колата не пали. Центровката на искрата със сигурност не е наред, щото при някои от опитите да я запяля изкарва малко пламък през карб-а. Може ли някой да ми прати снимка на делкото да видя до къде трябва да е завъртяно, моля. И ако някой мисли, че 2Е3 не би трябвало да стане за моя звяр да каже. Предварително благодаря!

Центовката на запалването се прави с така наречената стробоскопна лампа.Ако беше от София щях да ти я направя безплатно :wink: :wink:

Потребителски аватар
tarabusi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tarabusi » Пон 13 ное 2006 10:32

После кажи как е след центровката на карба че и аз съм със същия JB двигател и нещо не ме кефи карба, нищо че си пали перфектно!
Обхвана ме и мен Голф манията...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”