Какво мислите : Passat B 5.5 или Laguna 2
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Какво мислите : Passat B 5.5 или Laguna 2
Определено Маздата е по красива. Но и по-скъпа. Освен това има доста Мондеота продадени от Мото Пфое и може да се намери кола на реални 100-150к км. Моята я купих на 70к км например. Не беше ходила в друг сервиз освен Мото Пфое и оттам ми извадиха и справка за посещенията с фактурите. Мотора е 2.0 и има бензинов филтър но наистина не е капризна.
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Хора, от една страна темата е Passat B 5.5 или Laguna 2. От друга, авторът не е писал от няколко месеца... едва ли я следи вече. Явно си е направил своя избор...
- RadoShopa
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
- Контакти:
icefire написа:авторът не е писал от няколко месеца... едва ли я следи вече. Явно си е направил своя избор...

Последна промяна от RadoShopa на Съб 01 дек 2012 20:51, променено общо 1 път.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Аз минах от VW на Рено и не съжалявам!От ден на ден повече се влюбвам в тая кола!Но моето е Меган и за Лагуна не мога да кажа нищо ,но доколкото си спомням доста реват от въпросният автомобил.Да влезе в Рено форума и ще разбере.А иначе и аз бях много против тая марка ,но вече си промених мнението.Мегана е страхотен автомобил и не мога въобще да го сравня с Голф 4.Защото за тия пари можех да взема само 4 ка.
За сведение Рено правят камиони ,а не съм чул за VW камион.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
МАН е камиона G 90 

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
samo_pechka написа:МАН е камиона G 90
Аха !!ОК

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
rokera671 написа:Мегана е страхотен автомобил и не мога въобще да го сравня с Голф 4.Защото за тия пари можех да взема само 4 ка.
Меганът с какво точно е по-кола от Голф четворка, че не се сещам? С пластмасовия си салон, може би?

Във форум на ФВ е напълно нормално да се препоръча модел на марката, в което не виждам кой знае каква драма, ако същата тема се пусне в рено-форума там ще е същото, само че ще се препоръча алтернативата.
Последна промяна от stefan4o на Съб 01 дек 2012 21:02, променено общо 1 път.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Хахаха!!Почна се !!Знаех си!!
Голфа пак си е супер!Не ми стигнаха парите за 5 ца,иначе не бих се и замислил.Реното беше спряно точно до Голф 4 ПД.Запалиш едното не се чува ,че работи.А другото е все едно трактор!За салона не ми се говори ,нямат нищо общо!
Ама да ,все пак е VW форум!!

Ама да ,все пак е VW форум!!

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Добре колега като ми ги хвалиш толкова тия п..ки кажи ми кой нормален инженер ще вкара вътрешното каре във диференциала? Кой нормален инженер ще хване маншона на вътрешното каре със една глупава планка на твърда връзка към корпуса на кутията. И благодарение на тази гениалност има и лагер във маншона та да не стане на юфка. И като се спука тоя инженерен триумф познай къде отива маслото на скоростната кутия?
Това е моето мнение за тяхното автомобилостроене

Това е моето мнение за тяхното автомобилостроене

- Jovany
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rokera671 написа:Аз минах от VW на Рено и не съжалявам!От ден на ден повече се влюбвам в тая кола!Но моето е Меган и за Лагуна не мога да кажа нищо ,но доколкото си спомням доста реват от въпросният автомобил.Да влезе в Рено форума и ще разбере.А иначе и аз бях много против тая марка ,но вече си промених мнението.Мегана е страхотен автомобил и не мога въобще да го сравня с Голф 4.Защото за тия пари можех да взема само 4 ка.
А да не говорим за камиони щото доста съм ги карал и рено-камион е е...ти боклука
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
znainainai написа:Добре колега като ми ги хвалиш толкова тия п..ки кажи ми кой нормален инженер ще вкара вътрешното каре във диференциала? Кой нормален инженер ще хване маншона на вътрешното каре със една глупава планка на твърда връзка към корпуса на кутията. И благодарение на тази гениалност има и лагер във маншона та да не стане на юфка. И като се спука тоя инженерен триумф познай къде отива маслото на скоростната кутия?
Това е моето мнение за тяхното автомобилостроене![]()
:063
а това че за смяна на агренажен ремък се разколачва цялата предница...хората които защитаваме старите кошници като те гледам и ти караш като моята кола говорим за истинските коли до 96 набор след това всичко е на късмет. аз здраве и живот бих си взел пак ауди за в бъдеше, но честно ти казвам на новите има неща които ме отказват от любимата марка...
пасат 2003 може така да ти втъжни живота че не ми се мисли...но случиш ли...
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги модератори... моля ви.. вижте тази тема и я заключете най-накрая...
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
icefire написа:Колеги модератори... моля ви.. вижте тази тема и я заключете най-накрая...
що ве мен къв зор имаш ти?
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Да бе ,имат доста неща дето са правени без да се мисли ,спор няма!Верно ,че се разколачва цялата предница за смяна на ангренажа,но това се прави на 70 000 км.За смяна на горивен филтър сваляш подкалника!Иначе не е лош автомобил ,за 7 000 съм сменил една крушка.От АБУ то ми е по добър и затова го купих
Предпочитам 6 годишна кола ,вместо 13 г.

Предпочитам 6 годишна кола ,вместо 13 г.
- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
Jovany написа:rokera671 написа:.
А да не говорим за камиони щото доста съм ги карал и рено-камион е е...ти боклука
Обоснови се ако обичаш, че 3 години карам Магнум и само масло и нафта му наливам, без да види сервиз.