Идеята на темата я затривате с постовете си.
В бездомните кучета съм виждал може би най - тъжния поглед.
Макар и животно съм сигурен , че не е ваксинирано от емоции и чувства.
Едно кафяво куче и човешкото в човека
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
Re: Едно кафяво куче и човешкото в човека
feikot написа:Petrolhead написа:и така като ги гледаш и ти е жално, какво точно направи по въпроса?
след като ти пука, прибери го, намери му стопанин, направи нещо.
не слушайте откачените лелки кучкарки-природозащитници. това тяхното е болест. бездомното животно е опасно, то не трябва да е на улицата. ако няма кой да се погрижи за него по-добре да се евтаназира. кофти е, но няма начин.
Винаги съм искал,на някоя лелка,с 4 реда гердани,кисело пуловерче,кални ботушки,седнала на горещия стол и обзета от невероятната човешка идея-да спасява пумияри,дето нахапват и гонят хора,такъв шамар да и извъртя,че да се сети за началната си учителка.Кучетата повече права имат от хората.Ама така е,те за това направиха от Джемини,педерасите да имат повече права от нормалните,от Евророма,циганите да са по-прави винаги от българите и пр. и пр. защото цоцат парички от европейските организации-майки,а със сигурност всеки обикновен човек като тия,които пишат тук,са направили МНОГО повече,от колкото описаната лелка.Това са глупави и луди хора.Като толкова са ви мили-заведете ги на ветеринар да ги кастрират и ги хранете пред блока докато не издъхнат или ги осиновете и си ги приберете вкъщи,ама не натрапвайте на нормално мислещите хора,вашите убеждения и криви идеи !
Тези хора имат сериозни психични отклонения!Интересното е,че във всеки блок има такива...

- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Благовест написа:...
Лично бих те помолил да се въздържаш от показване на личните си психични проблеми, мании и фобии, тъй като тук се апелира към собственици на домашни животни да престанат да изхвърлят на улицата най-безотговорно своите животни, когато им писне от тях или остареят, защото това е травмиращо за самите животни и вредно за останалите хора. Също така е и апел към хората да бъдат по-отговорни при отглеждането на домашни животни, за да не може животните им да избягат и да се озоват на улицата, където историята се повтаря. Ти като имаш проблем с някого, решавай си го, а не опорочавай призива на другите, който дори те е мързяло, с целия си могъщ ум, да проумееш

Ясно ?!
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
моля, темата да не се превръща в за и против....
- elimn
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD 2004
apa6o написа:Благовест написа:...
....тук се апелира към собственици на домашни животни да престанат да изхвърлят на улицата най-безотговорно своите животни, когато им писне от тях или остареят, защото това е травмиращо за самите животни и вредно за останалите хора. Също така е и апел към хората да бъдат по-отговорни при отглеждането на домашни животни, за да не може животните им да избягат и да се озоват на улицата, където историята се повтаря. ....
Ясно ?!

Защото дори и всички до сега бездомни да се кастрират, за да нямат поколение и да измрират от болести и старост все ще се намери някой, който не ги обича до толкова, че да се грижи до последно, а ще изрита на улицата уж любимеца си и всичко ще започне с начале.
П.п. май те повторих.
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Тези хора имат сериозни психични отклонения!Интересното е,че във всеки блок има такива...В резултат,на което 2 години подред бяха плъзнали бълхи,ходехме си до магазина с пръскалка с отрова...Разходи по ХЕИ за третиране на целия вход,после разходи за същото от общите средства(понеже нямаше ефект).Пейките пред блока да те е гнус да ги гледаш,камо ли да сядаш на тях,пък за майки с бебешки колички е абсурт!Що се касае до помияра,идвало ми е посред нощ да слезна и да му се случи случка от лая му!Да ми мине през ума,че разбиват кола,но не...Жив човек не минава,а лае
Отделно,няколко пъти съм го гонил тъйкато тръгваше да хапе беззащитни хора.Подадохме сигнал да го приберат в приют,но не само му сложиха белязка на ухото,защото въпросния индивид от блока упорито дигаше врява срещу служителите.Зимата предния ми капак перманентно е в котешки стъпки
Оказа се,че само аз се разправям с психичното болното същество-такъв скандал и бях вдигнал преди година,че целия квартал ме разбра,но съседите скляпаха на парцали и си стояха в черупките!Идилията е пълна просто!Та котарачки и кучкари не мога да ги дишам-подминавам през три тротоара поне да не си дигам нервите от тези майки Терези
Проблема явно ще е докато се споминат...Докопала се е до някаква организацийка и я финансират,за да им прави бъркочи.Ясно е,че уличните животни не могат да се ликвидират на 100%,но тук вместо начини за намаляването им,има само предпоставки за увеличаването като се почне от психиасалите пенсии,се мине през Вас,които купувате баници,държавата и неправителствени организации.Имате си домове,вземете си ги вкъщи!
Все едно аз го казвам,но понеже живея в къща бих заменил блок с къща,преди време съседите гледаха куче,но след няколко люти среднощни скандала го махнаха(лаеше на метри от спалнята ми) и сега развъждат котки,в резултат на което в двора ми колата изглежда така

Последна промяна от FELIPE на Нед 02 дек 2012 18:44, променено общо 1 път.
- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
apa6o написа:Благовест написа:...
Лично бих те помолил да се въздържаш от показване на личните си психични проблеми, мании и фобии, тъй като тук се апелира към собственици на домашни животни да престанат да изхвърлят на улицата най-безотговорно своите животни, когато им писне от тях или остареят, защото това е травмиращо за самите животни и вредно за останалите хора. Също така е и апел към хората да бъдат по-отговорни при отглеждането на домашни животни, за да не може животните им да избягат и да се озоват на улицата, където историята се повтаря. Ти като имаш проблем с някого, решавай си го, а не опорочавай призива на другите, който дори те е мързяло, с целия си могъщ ум, да проумееш![]()
Ясно ?!
Колега,теб май те е домързяло да прочетеш поста ми до край,където е и моя призив,а именно "да си ги вземете вкъщи".
А @Фелипе,това покривало не е много сигурно дали ще си го намеря на следващата сутрин

Би било добре всеки собственик на куче/котка да бъде задължаван да го кастрира,освен собствениците на развъдници.
Така заплождането на куче с това на комшията..."ако излязат хубави ще продаваме,ако не на улицата"...отпада.
Ако се въведе нещо такова и се следи за спазването му лека по лека проблема ще започне да се решава.Но дали ще сме живи да видим
Пък и нали всичко останало в държавата ни е на ниво остава само тоя проблем да решим.
Така заплождането на куче с това на комшията..."ако излязат хубави ще продаваме,ако не на улицата"...отпада.
Ако се въведе нещо такова и се следи за спазването му лека по лека проблема ще започне да се решава.Но дали ще сме живи да видим

Пък и нали всичко останало в държавата ни е на ниво остава само тоя проблем да решим.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”