Здравейте отново скъпи Колеги, днес бях на сервиз при едни добри момчета Турчин и Българин от Българин са си отворили приличен авто сервиз който имат много клиенти тоест работели доста добре, и така запознах се с тях закарах количката до там с ръмжене и тракане единия майстор още като видя модела леко се усмихна и каза болно 98 набор голфче, вдигнаха го цялата кутия беше в масло отвориха пробката и изведнъз почнаха да падат едми малки като стотинки и парчета шрапнели Момчето ме погледна и каза избирай ремонт смяна на зъбни колела смяна на лагери смяна на куплунг смяна на съединител смяна на диференциал 1300 евро с майсторлъка разбира се аз както на имотикончето

това е вариант 1. А вариант 2, смяна на скоростна кутия който е произведено и рециклирано след 2001 година здраво с 12 месеца гаранция съединител масло 900 евро и разбира се ЧЕСТИТО МОЕТО МОМЧЕ кое си избираш ? беше въпросът

разбира се че избрах да си тръгна да го паркирам пред блока и да си търся правата в съда,
и тръгнах да прочета договора който подписах на бързичко с авто къщата , след като преведох ситно написаното то пишеше че колата е за смяна на скоростна кутия не даваме никаква гаранция на двигателя възможно е да има и скрити проблеми , и отдоло моят и на продавача подписът си е перферктен

)
ибасси майката така са ме излъгали че от яд идеше ми да строша колата тоест и да тръгна да си търся правата нямам основа за това. И така дайте съвет колеги какво ще ми предложите вие и тоест по големите защото техните съвети са винаги по ясни.