kotse_botse написа:Много мразя тия със силните фарове.
И като видя тук някоя тема или някой да се хвали "Иии, ама кви крушки си сложих, сега направо е ден..." Ама как светели, ама колко били яки. Яки са... ама аз оня ден заради едни такива яки щях да се нацепя в един бордюр. И е ден - да, ама за хората срещу теб става по- лошо и от нощ. То хората са си го измислили кви крушки и кво да се слага, ама не - ние нали винаги сме си по- умни... вече имам чувството, че съм с най- слабите фарове на пътя. Всеки избочил някви крушки + не-знам-си-колко-процента и свети ли свети... в очите на другите.
juve написа:м/у другото - много мразим тези с "силните" фарове..... мисля, че са абсолютни егоисти и че трябва не само да обявяват за забранени тази или онази лампа, а да санкционират еднакво тези с повредени и тези с безобразно усилени фарове
В събота като се връщах от Рилския манастир половината път просто не виждах нищо и карах на принципа - гледам колите пред мен накъде отиват (или тези срещу мен откъде идват) и си правя извод къде е пътя. Заради тия силни фарове, мразя да карам по тъмно!