Проблем с парното на Golf 3 GT и губи течност

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
ChristianPetrow
Автомобил:
Двигател:

Проблем с парното на Golf 3 GT и губи течност

Мнениеот ChristianPetrow » Нед 02 дек 2012 23:06

Здравейте, дойде студа и забелязах, че нямам парно, колата е с климатик 1.6i AFT мотора и индикатора за температурата не работи, всички маркучи са топли, колата ми губи течност от тетката (поне така си мислех, понеже е мокро там), смених я с нова Т-етка, долях вода, понеже ме е страх да налея антифриз и да го изхвърли, и днес отварям капака да видя нивото на течността гледам под MIN, явно някой маркуч изпуска, който влиза в Т-етката :roll: А от духалките ми хвърчи дунапрен, четох че много хора имат този проблем и най-вероятно е от клапите, някой ако може да ми помогне/насочи къде се намират тия клапи, знам че се сваля таблото, но някакъв снимков материал дали може да дадете да видя, кое как става да се пробвам да си го направя сам, че умирам от студ :evil: и проблема с индикатора на температурата дали е някой датчик, знам че били 3 на брой, но не знам къде се намират всичките? Моля някой да помогне, благодаря предварително :beer

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Re: Проблем с парното на Golf 3 GT и губи течност

Мнениеот predat0r » Нед 02 дек 2012 23:09

Потребителски аватар
ChristianPetrow
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с парното на Golf 3 GT и губи течност

Мнениеот ChristianPetrow » Нед 02 дек 2012 23:20

@predat0r - Благодаря! :beer
Забравих да добавя, радиаторчето е сменяно с чисто ново, процедурата видях каква е, но като сваля клапите какво се прави?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”