ние се възмущаваме че абиме ток
а хората действат - явно занапред ще е само на фарове щом и хелла
http://www.hella.com/produktion/HellaCO ... Lights.jsp
За фарове през деня
Re: За фарове през деня
DragoGT написа:ние се възмущаваме че абиме ток
Няма какво да си говорим.
Видимостта е по-добра с фарове през деня!
Преди малко някакакъв дядка ми изскочи без фарове, с един пасат от сумрака.
Е, едва го видях!!!
Същото е е през деня от някоя сянка или ако е сравнително далеч в маранята и т.н.
Никой не може да ме убеди в обратното, защото съм видял разликата с очите си!
Относно парите... за разхода не мога да кажа, но предишните ми крушки издържаха 3 години(откакто взех колата, а преди това не знам колко още) на дневно и нощно каране на светлини, преди да ми изгори едната, а и тя изгоря защото един месец карах без стъкло на фара. Комплектът H4 и то подсилени Osram Silverstar е около 25 кинта. Смешно е да не могат да се дадат тези пари, дори и за 3 години да е, особено на фона на всички останали разходи по колите, при условие, че това може да спаси живот.
За ксенона вече са по-други нещата чувам и там играели големи пари...
- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
Re: За фарове през деня
DragoGT написа:ние се възмущаваме че абиме ток
Като толкова знаете чужди езици, що не правите кратък превод поне

- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Добре де а не може ли да се изполват нормалните(заводски) халогени за тази цел...за специални дневни светлини
.
Извинявам се ако на всички е ясно ,а само на мене не-изрично ли е упоменато в закона(и в правилника за тълкуването му) какво трябва да свети-специални дневни,нетолкова специални къси,обикновенни габарити,халогени(ако са наистина такива трябва да осветяват само непосредствената близост на колата,ниско долу) или се изисква просто там нещо си да свети.

Извинявам се ако на всички е ясно ,а само на мене не-изрично ли е упоменато в закона(и в правилника за тълкуването му) какво трябва да свети-специални дневни,нетолкова специални къси,обикновенни габарити,халогени(ако са наистина такива трябва да осветяват само непосредствената близост на колата,ниско долу) или се изисква просто там нещо си да свети.
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Най-близко по харектиристики са дългите

Последна промяна от L&R на Вто 14 ное 2006 23:39, променено общо 2 пъти.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
FELIPE написа:Добре де а не може ли да се изполват нормалните(заводски) халогени за тази цел...за специални дневни светлини.
точно днеска ми остана минутка време и си направих (преправих) заводските фарове за мъгла на DRL със светодиоди, бели. превързах ги да се палят на контакт-само те и нищо друго. утре ще видя как са през деня и по натам ще видя как ще реагират куките на тях...

- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
vaskoto1 написа:FELIPE написа:Добре де а не може ли да се изполват нормалните(заводски) халогени за тази цел...за специални дневни светлини.
точно днеска ми остана минутка време и си направих (преправих) заводските фарове за мъгла на DRL със светодиоди, бели. превързах ги да се палят на контакт-само те и нищо друго. утре ще видя как са през деня и по натам ще видя как ще реагират куките на тях...
Абе, баш за минута едва ли е станало! Интересно ми е как ще реагират куките.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”