К.Одаджийски написа:Мите, мобилната камера и двамата ще ви снима
бе то като ми свирне я че намала,на ли имам анти-радар

К.Одаджийски написа:Мите, мобилната камера и двамата ще ви снима
MITKO_DVD написа:К.Одаджийски написа:Мите, мобилната камера и двамата ще ви снима
бе то като ми свирне я че намала,на ли имам анти-радар![]()
![]()
,па той като ми прати снимка с колата пред мен че каам че тоя ме е изпреварил и то ва е неговата скорост
turrisi написа:днешна дата...........перфектен Петрохан.....само сутринта като минах...имаше лед...следобед...песен......по внимателно и така...
turrisi написа:днешна дата...........перфектен Петрохан.....само сутринта като минах...имаше лед...следобед...песен......по внимателно и така...
petko5 написа:за разлика в обратната посока или поне от разклона от с.Боровци към Берковица няма ограничение на скороста от 40км/ч имаше стандартно поставените знаци
К.Одаджийски написа:petko5 написа:за разлика в обратната посока или поне от разклона от с.Боровци към Берковица няма ограничение на скороста от 40км/ч имаше стандартно поставените знаци
Хах, ти предполагам минаваш през жп прелеза на Боровци и ако идваш от там, минеш през прелеза и пътуваш към Берковица, наистина няма табела за ремонт на пътя, тя табелата е поставена на петдесетина метра преди това кръстовище
К.Одаджийски написа:Бе купил си МЛ единия ксенон и единия халоген му изгорели![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта