Б5.5 1.8т проблем с дросела
- hol1gans
- Автомобил:
- Двигател:
Б5.5 1.8т проблем с дросела
Колеги, от 1 месец насам, през 4-5дена ми святкаше абс-са и erc-то, имах грешка за дросела и ниско напрежение, след почистване на грешките се оправяше. Днес вече за 3ти път ми святка таблото, и ми забива грешка за дросела и за 187Г(мисля че е за датчика), почна да предръпва, да прекъсва. Пуснах преди малко живите данни и на 3ти(или 4ти) канал за дросела ми показва 0.0% а на програмата показва, че трябва да е 0,2-4 на празен ход. Преди седеше на 1,2-1,5 това значили, че ми е заминал дросела? Чистен е преди 4 дена. Или да проверя първо кабелите. Какво бихте ме посъветвали?
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Re: Б5.5 1.8т проблем с дросела
Адаптира ли го принудително?
- hol1gans
- Автомобил:
- Двигател:
Тази сутрин си купих дросел от една морга, смених си я, и всичко за сега е ок. Искам да отбележа, че до сега така не ми реагираше колата. Много по-чувствителна стана педала на газта, няма прекъсвания и т.н.
- hol1gans
- Автомобил:
- Двигател:
Не е с жило, а електронна е, на добра цена дойде колега, но на ЛС ще ти кажа. Тази сутрин запалих, и ооо чудо, колата до сега никога не е държала стабилни обороти, при преминаване на газ имаше едно тресене, сега го няма. Реагира по-добре на газ....абе вече сам много доволен от колата, като вървеж.