rokera671 написа:king написа:и аз сложих бош S5 преди 2,5 г.(гаранция 3г.) и сега вече е на 60% стартов ток(скапан),днес отидох до оторизирания представител от който го закупих за рекламация.От там ми казват че, немогат да го заменят защото нямал фабричен дефект.След дълги спорове и званене на вносителите в София се съгласиха до го заредят при тях с "професионално заредно" за няколко дена.В събота ще отида да видя какво става,но си мисля че, след първата студена минусова нощ и ще е скапан пак и пак ще трабва да ходя да се разправям.Като се има предвид че,голфа е изправен и отговарям по всички условия по гаранцията.Следващият път със сигурност няма да е BOCSH
Колега ,ти ме отчая бе!!Мон Бат а ми изкара 3 години и беше само 50 ач.Ще видим времето ще покаже.
Доиде ми много на сметка и затова го взех.
Колега,на баща ми москвича имаше бош силвър и беше железен,затова си купих пак същият.След 2 седмици разправии днес ми го смениха с нов.Аз карам само градско и ми казаха че,от това се е скапал.Може и да са прави но гаранцията си е гаранция.