От известно време - понеже колата се кара на газ и като се наложи на бензин да обърна - гасне неможе да се изфорсира абе изобщо никва я няма . Вадя + клема на акумолатора за 5 мин и се оправя .. до следващия път. Какви могат да бъдат причините
?
Голф 3 1.8 75 ААМ 92г. трупа грешки
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Re: Голф 3 1.8 75 ААМ 92г. трупа грешки
Проблема ти е богати смеси на газ и колата се побърква. Оправи си смесите и ще е наред, другият вариант е емолатор на сигналите на ламбда сондата, когато си на газ.
- TRAIANSKI
- Автомобил: Golf mk3
- Двигател: 1.8 75 AAM
От винта ли се оправя ?
- joro_dexter
- Автомобил:
- Двигател:
Колега , имах венто със същия мотор, помня че ми правеше същия проблем, но когато отидох на един познат газаджия , той ми каза , че няма нужда да давам излишни пари за емулатор, просто ми прекъсна някакъв кабел и го прекара през реле и в съшност резултата беше , че при всяко гасене на колата компютъра се рестартира и не трупа грешки. Карах я така около 1 година без никакви ядове. Единствено ме е яд , че незапомних кой кабел прекъсна. Но ако отидеш на някои читав майстор мисля , че ще ти помогне , а за тази работа ми взе 10 лв.
П.п. Незнам да ли съм ти помогнал, но аз останах много доволен.

П.п. Незнам да ли съм ти помогнал, но аз останах много доволен.

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Опитай се да познаеш кой кабел е прекъснал. Аз лично бих предпочел емулатора пред това да прекъсвам захранването на компира.
12В постоянни към ЕКУ

12В постоянни към ЕКУ
- joro_dexter
- Автомобил:
- Двигател:
Незнам дали вреди по някакъв начин, но аз само споделям мнение. Не знам кое е по добро .
Но аз бях доволен. 

- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Ами аз пък и с емулатор си трупах грешки.Рестарт на компа си е най-удачно.При мен е без реле-просто срязан постоянен + и вързан към + след контакт,както правят с някои авто касетофони.
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
За да се регулира правилно изпарителят на газовата инсталация ти трбва газ анализатор и познания по системата и по-специално по модела изпарител който имаш в колата си. Има няколко винта на изпарителя за регулиране, единият е за количество подавано газ при празен ход на колата, другият е за чувствителност на мембраната за ниско налягане на изпарителят.
Моноинжекцията на тази кола както и на варианта 90к.с. е толкова лесна и безобидна за монтаж на газ, че да ти кажа честно незнак как са успели да накарат колата да започне да намира грешки. Отиваш там където са ти я правили и им казваш да си довършат работата.
Моноинжекцията на тази кола както и на варианта 90к.с. е толкова лесна и безобидна за монтаж на газ, че да ти кажа честно незнак как са успели да накарат колата да започне да намира грешки. Отиваш там където са ти я правили и им казваш да си довършат работата.
Iezekil написа:Ами аз пък и с емулатор си трупах грешки.Рестарт на компа си е най-удачно.При мен е без реле-просто срязан постоянен + и вързан към + след контакт,както правят с някои авто касетофони.
Здравей Iezekil,
можеш ли да обясниш по-подробно кой проводник прекъсна. Аз имам същия проблем.
Мерси
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
TRAIANSKI написа:От винта ли се оправя ?
От ресет реле за 5 лв!Не се притеснявай от рестартите...компютърът е стоманен!!!
- TRAIANSKI
- Автомобил: Golf mk3
- Двигател: 1.8 75 AAM
И аз реших проблемацията с ресет-реленце
вече 2-3 седмици няма проблем 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”