iPhone&iPad
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
Re: iPhone&iPad
iphone 5 струва точно 997 лева без ДДС в Мтел.
сигурно съм от глупаците, които не знаят защо им е
сигурно съм от глупаците, които не знаят защо им е
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Petrolhead написа:iphone 5 струва точно 997 лева без ДДС в Мтел.
Това малко ли ти се вижда? Двумесечната заплата на средностатистическия българин в голям трад или София
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
998? Вроятно говориш за 16GB и пак ми се вижда малко малко, освен ако не е с договор ..... !?
А че не е малко - не е, но iPhone далеч не е "бюджетен телефон"... има телефони и по 30лв.
Друг е въпроса, че наистина не разбирам защо някои, който има 4 или 4S би искал да се занимава да се качва на 5, но това така или иначе са най-вече епъл-зомбитата
А че не е малко - не е, но iPhone далеч не е "бюджетен телефон"... има телефони и по 30лв.
Друг е въпроса, че наистина не разбирам защо някои, който има 4 или 4S би искал да се занимава да се качва на 5, но това така или иначе са най-вече епъл-зомбитата

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Haralampi написа:998? Вроятно говориш за 16GB и пак ми се вижда малко малко, освен ако не е с договор ..... !
без ддс. С двугодишен договор. С определени планове. Тоест ако си имаш план вече става сложно
- Haralampi
Ясно. Т.е. не 1200 ами доста повече като се добави плана 

- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
а без план за какво ти е?
да му ползваш калкулатора?
да му ползваш калкулатора?
- Haralampi
Защото може да искам друг план или друг оператор
Последните си 3-4 апарата съм си ги взимал там където е най-изгодно като крайна цена (вкл. месечна такса) а ги ползвам с картата/операотра, който си ползвам.
В крайна сметка ме интересува крайната цена на продукта, а не началната и после Х години по ХХ евро/лева
Каква е далаверата в тов ада вземеш апарат за 50 лева и после 2 години да плащаш по 200 лева на месец. Мерси съм.
Разбира се взимам само некодирани телефони.

Последните си 3-4 апарата съм си ги взимал там където е най-изгодно като крайна цена (вкл. месечна такса) а ги ползвам с картата/операотра, който си ползвам.
В крайна сметка ме интересува крайната цена на продукта, а не началната и после Х години по ХХ евро/лева

Каква е далаверата в тов ада вземеш апарат за 50 лева и после 2 години да плащаш по 200 лева на месец. Мерси съм.
Разбира се взимам само некодирани телефони.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако имах избор никога нямаше да имам договор с мобилен операратор.... не бих имал договор с никой но това е друга тема.
Помня за 4S месечната такса беше 100лв + 30лв за телефон... 130лв на месец х 24 месеца - 3120лв...
Вижда ми се много на фона на 529 паунда кеш за ФО iphone от Англия
Помня за 4S месечната такса беше 100лв + 30лв за телефон... 130лв на месец х 24 месеца - 3120лв...
Вижда ми се много на фона на 529 паунда кеш за ФО iphone от Англия
- Haralampi
Именно това казвам - не е интересна началната цена - важна е крайната
Разбира се мога да приема ако началната е относително ниска телефонът да се оскъпи малко в края (все пак това си е разсрочено плащане), но разликата не бива да е огромна.
А договора мен не ме притеснява - в крайна сметка както се прави - така и се разваля! Като си доизплатиш договореното излизаш от договора.

Разбира се мога да приема ако началната е относително ниска телефонът да се оскъпи малко в края (все пак това си е разсрочено плащане), но разликата не бива да е огромна.
А договора мен не ме притеснява - в крайна сметка както се прави - така и се разваля! Като си доизплатиш договореното излизаш от договора.
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
специално Мтел си имат тарифа за интернет, какъв е телефона не е от значение.
с други думи телефона ми струва 997 лева имам такса за интернет и месечна такса. те по никакъв начин не са свързани с телефона, защото така или иначе ги ползвам.
вие какво смятате не знам
с други думи телефона ми струва 997 лева имам такса за интернет и месечна такса. те по никакъв начин не са свързани с телефона, защото така или иначе ги ползвам.
вие какво смятате не знам
- Haralampi
А дали ще ти го дадат за 998 ако нямаш договор към тях 
Аз смятам, че не всички сме клиенти на Мтел и за мен е важна сумата Х:
Начална цена апарат + задължителна (договорена) сума на месец (независимо дали покупката е от БГ или чужбина) + цена реално използван абонамент (към оператора, който си ползвам, щото няма да си сменя оператора и тарифата само заради по-евтин апарат другаде) = X
Оферти от сорта на 5 лева сега, но по 250 на месец за следващите 2 години не ме вълнуват, щото Х е главозамайващо!
А от други места можеш да вземеш за 250лв сега и по 5 на месец

Аз смятам, че не всички сме клиенти на Мтел и за мен е важна сумата Х:
Начална цена апарат + задължителна (договорена) сума на месец (независимо дали покупката е от БГ или чужбина) + цена реално използван абонамент (към оператора, който си ползвам, щото няма да си сменя оператора и тарифата само заради по-евтин апарат другаде) = X
Оферти от сорта на 5 лева сега, но по 250 на месец за следващите 2 години не ме вълнуват, щото Х е главозамайващо!
А от други места можеш да вземеш за 250лв сега и по 5 на месец

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тоест е на фирма и е без ддс така ли ?
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
аз споделям, колко ми струва на мен апарата с оглед на усугите, които ползвам.
ако вие ползвате друг оператор и други усуги вероятно цената ще е друга.
а какво точно се опитвате да докажете, не знам.
ако вие ползвате друг оператор и други усуги вероятно цената ще е друга.
а какво точно се опитвате да докажете, не знам.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Petrolhead написа:вие какво смятате не знам
Ми аз например имам 600 минути към всички мрежи срещу 30лв. Често ги надвишавам, но с малко. Защо да го махам този план и да взимам нов, който е много по-неизгоден от моя? Един пакет интернет за 10 или 16лв ми е достатъчен.
- Haralampi
Ако и до сега не разбра какво се опитваме да кажеме... май няма смисъл да обясняваме (за н-ти път)...
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”