откраднаха ми антената от покрива :(
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- VeilSide
- Автомобил:
- Двигател:
откраднаха ми антената от покрива :(
някой знае ли къде се продават такива за ГТИ става върос, с изключение на оригиналната
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: откраднаха ми антената от покрива :(
mkpetkov написа:някой знае ли къде се продават такива за ГТИ става върос, с изключение на оригиналната
Стига бе, и нея ли вече трябва да мисля... дали скоро няма да почнат да събират чистачки като едно време...

Сорри за случката!
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kotse_botse написа:дали скоро няма да почнат да събират чистачки като едно време...
Започнаха вече. В събота вечер - 1 таз (3 лева) + комплект кичстачки Валео. За чий са им - нямам представа
mkpetkov написа:някой знае ли къде се продават такива за ГТИ става върос, с изключение на оригиналната
В магазин Метро-Божурище има на hamma - модела е същия като оригиналната антена цената мисля че беше около 12 лв
-
- Автомобил:
- Двигател:
Фащаш го тоя келеш бой бой. После му пъхаш озаде една антена и пускаш сръбска музика.
Накрая го връзваш на покрива на някой блок и да седи там 1 седмица. Ако не пукне го меташ и готово. Колко съм дебнал такива с ножа да ги коля. Ама изглежда и господ ги пази тея не само полицията .....
А има и един друг вариянт който аз приложих прди няколко години. Просто се изместих в блок с полицаи и военни. Не са много но в съседните е пълно. И да ти кажа съм много доволен. Даже понякога не си и заключвам колата. А с воените шега не бива. Стрелят на месо.

А има и един друг вариянт който аз приложих прди няколко години. Просто се изместих в блок с полицаи и военни. Не са много но в съседните е пълно. И да ти кажа съм много доволен. Даже понякога не си и заключвам колата. А с воените шега не бива. Стрелят на месо.

Последна промяна от black` на Пон 13 ное 2006 19:59, променено общо 1 път.
мн кофти, разбирам те напълно, моята замина също преди 1 седмица така и не разбрах и усетих кога и къде е станало - просто видях че я няма по едно време... 8лв от симеон супер гъзарска!
от магазина за аксесоари, продава се с преходници, после може да я сложих и на друга кола.
пс:става въпрос за антената на покрива и пръчката предполагам са ти откраднали ?

пс:става въпрос за антената на покрива и пръчката предполагам са ти откраднали ?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”