Матрак???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Матрак???
Преди няколко години си купихме на ЕКОН,още ги нямаше по магазините и ходих до завода в Бяла,правиха ги само за износ.Супер доволни сме,има много варианти за твърдост,може даже половината да твърд,а другата половина по-мек,според предпочитания и тегло.Цената му беше нормална,около 500лв за размер 144/190
- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм с такъв мтрак http://www.genomax.eu/brands.php?brand= ... =2525#anc1
Доволен съм,наспивам се,но пък жената само се оплаква,че съм хъркал повече
,може да е и от възглавницата,не знам
Подобен на този с топката за боулинг (все пак не съм го пробвал така),но също не подскача ако метна нещо по-тежко на него,а в същото време заема формата на тялото докато спиш или седиш на него.
Доволен съм,наспивам се,но пък жената само се оплаква,че съм хъркал повече

Подобен на този с топката за боулинг (все пак не съм го пробвал така),но също не подскача ако метна нещо по-тежко на него,а в същото време заема формата на тялото докато спиш или седиш на него.
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Дайте съвете какъв матрак да избера,че ми се запали главата!Бях се спрял на Дормео,но днес разговарях с една мацка по телефона и меко казано останах доста разочарован!Харесах си три матрака и трите ги нямаха в наличност и съм трябвало да чакам две седмици!И трите модела бяха доста скъпи,по-точно само един модел имаше по-скъп от тях!Мислех си че са голяма фирма,а се оказа,че само наливат пари за реклама,а и в темата никой не каза нещо добро за тях!Спрял съм се на двулицев матрак,като по възможност искам да е с две нива на твърдост или иначе казано,като го обърна да е с различна твърдост или да се разменя нещо вътр в него!Говоря за нещо такова: http://www.youtube.com/watch?v=psEowqkY ... r_embedded !Размера е 140/190!Цената изобщо не ме интересува и притеснява,стига да ми хареса го купувам!
Благодаря предварително на отзовалите се!
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, най-добре е да се разходиш до някъде където има налични възможно най-много матраци от различни марки и ценови клас и да пробваш. Все пак ще спиш на него дълги години, така че си заслужава разкарването.
Ние направихме това в Лабиринт-Люлин. Имат на практика от всичко на пазара мостри .. отидохме за Екон, тръгнахме си с Магнифлекс след 2 часа лягане ставане
...
Ето такъв в крайна сметка взехме: http://magniflex.bg/products/premio/naturcomfort/ и сме ултра доволни. Не е 2 нива на твърдост, не му и трябва. Горния слой е мемори и създава усещане за мекота и гладкост, отдолу е някаква пяна на Магнифлекс тяхна си, удоволствие е да се легне .. оценявам го най-вече като съм бил някъде за няколкото дни и първото лягане след това е
... Не се мокри никога, не мирише и не е имал миризма никога, лятото не държи жега и не задържа влага (като латекса), зимата "прегръща" и не пуска студ изпод леглото.. така или иначе обаче трябва да пробваш за себе си, онлайн и по съвети няма как да разбереш дали ще ти харесва точно матрак.
Ние направихме това в Лабиринт-Люлин. Имат на практика от всичко на пазара мостри .. отидохме за Екон, тръгнахме си с Магнифлекс след 2 часа лягане ставане

Ето такъв в крайна сметка взехме: http://magniflex.bg/products/premio/naturcomfort/ и сме ултра доволни. Не е 2 нива на твърдост, не му и трябва. Горния слой е мемори и създава усещане за мекота и гладкост, отдолу е някаква пяна на Магнифлекс тяхна си, удоволствие е да се легне .. оценявам го най-вече като съм бил някъде за няколкото дни и първото лягане след това е

Последна промяна от dj_tuhla на Съб 12 яну 2013 17:42, променено общо 1 път.
- k_garchev
- Контакти:
Въпроса е че трябва да ходя до София за да тествам!А нямам време,за това и везните клонят към матрак с две нива на твърдост!
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Ами при положение че ще спиш на него 10 години, освободи си половин ден и прескочи някоя неделя.. То има над 10 модела матрак от марка, по описание няма как да разбереш кое ще ти е удобно. Примерно спомням си че между уж две нива на твърдост на латексовите матраци на Екон аз разлика почти не можах да усетя пък не знам... освен това трябва да видиш специфичната миризма на латекса дали ще те дразни ако гледаш за латексов, понеже тя си остава 1+ година.. Ако твърдо си решил да е директно онлайн, викай си някой модел Магнифлекс, 90% ще останеш доволен ..
PS. И си помисли защо по-високия клас матраци нямат предложения от рода на "две нива на твърдост" и подобни дивотии. Ами по простата причина, че самия матрак не е еднакво твърд в цялата си дебелина. Започва мек отгоре, колкото повече "потъваш" поема тежестта и се усеща по-твърд.. някак си така става, че е еднакво удобен и за 100 кила (мъжа) и за 50кила (жената) .. примерни единици
.
Успех.
PS. И си помисли защо по-високия клас матраци нямат предложения от рода на "две нива на твърдост" и подобни дивотии. Ами по простата причина, че самия матрак не е еднакво твърд в цялата си дебелина. Започва мек отгоре, колкото повече "потъваш" поема тежестта и се усеща по-твърд.. някак си така става, че е еднакво удобен и за 100 кила (мъжа) и за 50кила (жената) .. примерни единици

Успех.
Последна промяна от dj_tuhla на Съб 12 яну 2013 17:58, променено общо 3 пъти.
https://ekon-bg.com/bg/products/gotovi_ ... matraci-12
Отиди някъде и пробвай.Доста близо съм до фирмата и ти препоръчвам, кокос или еар.
П.С.Не съм работник или заемащ каквато и да е длъжност във фирмата.
Отиди някъде и пробвай.Доста близо съм до фирмата и ти препоръчвам, кокос или еар.
П.С.Не съм работник или заемащ каквато и да е длъжност във фирмата.
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
Кажете нещо за темпур. Заслужават ли си?
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Petrolhead написа:Кажете нещо за темпур. Заслужават ли си?
Спиш/е..еш/и ревеш.

-
- Автомобил:
- Двигател:
k_garchev написа:Дайте съвете какъв матрак да избера,че ми се запали главата!Бях се спрял на Дормео,но днес разговарях с една мацка по телефона и меко казано останах доста разочарован!Харесах си три матрака и трите ги нямаха в наличност и съм трябвало да чакам две седмици!И трите модела бяха доста скъпи,по-точно само един модел имаше по-скъп от тях!Мислех си че са голяма фирма,а се оказа,че само наливат пари за реклама,а и в темата никой не каза нещо добро за тях!Спрял съм се на двулицев матрак,като по възможност искам да е с две нива на твърдост или иначе казано,като го обърна да е с различна твърдост или да се разменя нещо вътр в него!Говоря за нещо такова: http://www.youtube.com/watch?v=psEowqkY ... r_embedded !Размера е 140/190!Цената изобщо не ме интересува и притеснява,стига да ми хареса го купувам!
Моят съвет, щом искаш двулицев матрак, е да пробваш модел Duoflex на Magniflex: http://magniflex.bg/products/premio/duoflex/ - питай по телефона къде може да видиш мостра, щом не те устройва да идваш до София - мисля, че Magniflex ги има в цялата страна.
Има мека и твърда част - обръщаш според предпочитанията си! Добре, че не си прибързал с Дормео - гаранция, че нямаше да останеш доволен. Похарчи парите за нещо качествено:)
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
С голямо удоволствие повдигам темата на колегата антиспамър, с конкретно питане, трябва ми бюджетен матрак еднолицев за легло 120x190, от гледане и четене се спрях на Нани с покет спринг за около 260лв, добър избор ли е или има и по здраво/добро в рамките на 200-300лв? 

- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Аз от около три години ползвам ето такъв и съм доволен.
- k_garchev
- Контакти:
Аз купих Нани и съм много доволен!
- tonihadjiiski
- Автомобил:
- Двигател:
Миналата седмица си купих от HomeMarket страхотен френски матрак и протектор за него на промоция. Спестих някой друг лев и съм много доволен от матрака.
- nikistoichev
- Автомобил:
- Двигател:
И аз съм чувал добри отзиви за френски матраци, но лично аз не съм имал.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”