Колеги търся някой които може да ми поръча една част която си харесах в немския ибей.Разбира се ще си заплатя услугата защото на мен ми се вижда мн сложно регистрирането и като цяло не се оправям с немския език.
http://www.ebay.de/itm/Lenkgetriebe-Ser ... 2577789425
това е часта и ако някой има желание да ми помогне ще съм му мн благодарен.Иво 0888131683/0878131683 или на лично
помощ при поръчване от e bay.de
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: помощ при поръчване от e bay.de
Колега, бих ти помогнал, но тази стока няма доставка до България. Само за Германия е. 

- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Приятел,аз също мога да ти я поръчам,но първо е само в Германия и второ,колкото и да не разбираш от немски,поне думата ДЕФЕКТ трябваше да видиш.Не съм се старал да чета обявата,но ми се струва,че се отнася за рейката това "дефект" 

да прочетох,че има дефект и по точно,че има скъсани маншони и е протекла,но това не ме притеснява
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
гъбко доставя от Германия. Мисля, че беше около 5 лв на килограм. Само щото караш джета може ти помогна :d Пиши ми на ЛК някакъв скайп.
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Stoi написа:гъбко доставя от Германия. Мисля, че беше около 5 лв на килограм. Само щото караш джета може ти помогна :d Пиши ми на ЛК някакъв скайп.
4лв/кг

свързах се с доставки.де и почти вече са ми свършили работа,между другото са много коректни и точни
Върни се в “ОФФ-Топик - други”