stoqn_g60 написа:зимай нахапаната ябълка и тва еgroup® написа:lowrider написа:уфф е какво,да го поръчвам ли?
давай бре шубе ... аз един месец четях тоя хакинтош форум и цъках с F5 докато го ънлокнат 1.1.1
аз май ще се преориентирам към N95

са ще чакам да видя какви са цените....LILO&STICH написа:браво,умно постъпвашLudia написа:stoqn_g60 написа:зимай нахапаната ябълка и тва еgroup® написа:lowrider написа:уфф е какво,да го поръчвам ли?
давай бре шубе ... аз един месец четях тоя хакинтош форум и цъках с F5 докато го ънлокнат 1.1.1
1300Ludia написа:са ще чакам да видя какви са цените....LILO&STICH написа:браво,умно постъпвашLudia написа:stoqn_g60 написа:зимай нахапаната ябълка и тва еgroup® написа:lowrider написа:уфф е какво,да го поръчвам ли?
LILO&STICH написа:1300Ludia написа:са ще чакам да видя какви са цените....LILO&STICH написа:браво,умно постъпвашLudia написа:stoqn_g60 написа:зимай нахапаната ябълка и тва еgroup® написа:lowrider написа:уфф е какво,да го поръчвам ли?
Stefan написа:Някой случайно да има информация от къде може да се вземе Iphone 4 чисто нов до 500лв.
Stefan написа:Някой случайно да има информация от къде може да се вземе Iphone 4 чисто нов до 500лв.
Haralampi написа:нов, работещ, оригинален iPhone 4 за под 500 лв ??Успех!!
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта