Здравей колега. Отидете в някой магазин и ги разгледайте и пробвайте! Не взимайте без да се качиш и видиш за какво иде реч.Преди 4-5 месеца купих на баща ми, защото е диабетик и трябва да се движи повечко и го взех за 180 лв. от МЕТРО. Задължително трябва проба ,защото има супер куци на високи цени. Баща ми е много доволен от неговия. В МЕТРО има 7-8 модела, цените започват от 100-тина лева нагоре.
Поздрави!
Велоергометър до 300лв
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: Велоергометър до 300лв
Няма смисъл!!! Ако ще и бебета да го карат си трябва маховик от 10 кила нагоре. Тия малките с 5 килограмовите маховици ги въртиш като робот от зората на 70-те - ще се измъчат децата...
- radi_nrj
Ми ние дадохме 300лв за такъв с малък маховик и е мъкаааааа. Сега ще дадем 700лв за нормален... (нема да е баш сега ама ще е скоро поради кинтоанемия ама ще го сменим 100%).
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
radi_nrj написа:Няма смисъл!!! Ако ще и бебета да го карат си трябва маховик от 10 кила нагоре. Тия малките с 5 килограмовите маховици ги въртиш като робот от зората на 70-те - ще се измъчат децата...
Не има разбирам много на велоергометрите, но ако теглото на маховика е водещия критерий - за 350лв се намират и с 9кг маховик

- radi_nrj
Аз нещо трябва да се прегледам... гледам велоергометър, а чета кростренажор. Нещо тотално съм
Иначе теглото на маховика е важно и при велоергометрите, но не толкова колкото при кростренажорите.

Иначе теглото на маховика е важно и при велоергометрите, но не толкова колкото при кростренажорите.
- radi_nrj
Нищо, пак гледай да е с най-големия маховик, който влиза... в бюджета 

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Модела Top Sport TS 2283 е с 9кг маховик и струва 350лв
Top Sport TS 2287 е с 8кг маховик, има същите функции и струва 300лв.

- lub0o
- Автомобил: Subaru Outback 2.5-05
- Двигател:
Преди 1 година някъде си взех велоергометър гледах около 500лв някъде,взех един не си спомням марката но веднага почнаха проблемите първия месец.Първо почна да скърца като въртиш после се усещаше лек луфт в единия педал,като си сам в стаята го чуваш как жужи и поскърцва.
Върнах го и им казах,че ще доплатя някой лев за по-хубав и накрая се спрях на Kettler,той не е баш Kettler де
оригиналните немски Kettler струваха около 800лв и нагоре.
До ден днешен не е правел никакви мизерии въртенето е плавно и мазно,дори в пълна тишина в стаята не се чува като се върти,та аз съм на принципа "не сме толкова богати,че да си купуваме евтини неща"
Ако е шумен в магазина няма как да го уловиш много много,но във къщи е много дразнещо,и задължително се сяда и се пробва как ти стои тялото и т.н.
другите нещо са ти написали колегите
Върнах го и им казах,че ще доплатя някой лев за по-хубав и накрая се спрях на Kettler,той не е баш Kettler де

До ден днешен не е правел никакви мизерии въртенето е плавно и мазно,дори в пълна тишина в стаята не се чува като се върти,та аз съм на принципа "не сме толкова богати,че да си купуваме евтини неща"
Ако е шумен в магазина няма как да го уловиш много много,но във къщи е много дразнещо,и задължително се сяда и се пробва как ти стои тялото и т.н.
другите нещо са ти написали колегите
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”