Търся стругар за София, който да им направи допълнителните два прореза за да станат за захват SDS снимката отдолу
Препоръчайте ми стругар за преработка на бургии
- kosara333
- Автомобил:
- Двигател:
Препоръчайте ми стругар за преработка на бургии
Здравейте, имам около 20 тина бургии за HILTI стария захват (снимките отдолу)

Търся стругар за София, който да им направи допълнителните два прореза за да станат за захват SDS снимката отдолу

- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Re: Препоръчайте ми стругар за преработка на бургии
Колега , нека си кажа мнението за тази интервенция . И аз като теб,преди време ,имах няколко кач. свредла , но без каналите . Занесох ги на фрезист да им направи канали за да станат за SDS-захват . Съжалявам ,че го направих
След десетина дупки от зор ми се откърти единия водач , а другия-наполовин на патронника
.Едни пари после за ремонт. А тя е син оригинален Бош с 3.5 J удар ,т.е. не е някоя ментеливка .Тая операция е мн прецизна, материала им на опашките - много здрав ( говоря за Хилти , за ментелките - те са от материал за гвоздеи
), фрезера се "мъчи" да "избяга", малко отклонение да има в каналите - поврежда патронника
. И вече си купувам на сериозни фирми свредла - тип SDS захват,включая и на Хилти - велики са 

- kosara333
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Препоръчайте ми стругар за преработка на бургии
samo_pechka написа:Колега , нека си кажа мнението за тази интервенция . И аз като теб,преди време ,имах няколко кач. свредла , но без каналите . Занесох ги на фрезист да им направи канали за да станат за SDS-захват . Съжалявам ,че го направихСлед десетина дупки от зор ми се откърти единия водач , а другия-наполовин на патронника
.Едни пари после за ремонт. А тя е син оригинален Бош с 3.5 J удар ,т.е. не е някоя ментеливка .Тая операция е мн прецизна, материала им на опашките - много здрав ( говоря за Хилти , за ментелките - те са от материал за гвоздеи
), фрезера се "мъчи" да "избяга", малко отклонение да има в каналите - поврежда патронника
. И вече си купувам на сериозни фирми свредла - тип SDS захват,включая и на Хилти - велики са
Колега така е, явно няма да стане работата защото днес говорих с един стругар и ми каза че мисията е незъзможна просто материала е закален и ще си повреди ножовете на фрезата и просто не си струва, както и да е няма да правя интервенцията, ако някой има случайно Хилти от старите бургиите, които имам се пускат в продажба!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”