Firenze Red mk2
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Re: ReD Mk2
Сиви по ми харесват, не ги боядисвай 

- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Кой говори за боядисване 

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
ZeroCool, прочети последното мнение на 53стр. написано от автора на темата и още едно мнение на 52стр.
Струва ми се, че не следиш мисълта в последните мнения на темата, а пишеш само излишни коментари

Струва ми се, че не следиш мисълта в последните мнения на темата, а пишеш само излишни коментари

- ZeroCool
- Контакти:
Епа никъде нищо не пише за боядисване
излишните коментари са ми стихията на мене....я за тва живея
излишните коментари са ми стихията на мене....я за тва живея
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Zero си е агресивен с комплекси

-
- Автомобил:
- Двигател:
тoва е луда работа всеки сезон да сменяш окачвания , усложняваш си живота 

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
pitman написа:тoва е луда работа всеки сезон да сменяш окачвания , усложняваш си живота
Не е точно така...и браво му казвам, че го е направил...после пишете по форума как се бил счупил койла...или пружина или нещо друго...зимата не си е за такова окачване....па камо ли тука в БГ !!! Както и Злобарката направи...свали си R пакета...сложи си оригинални брони ала бала...и с право...зимата ще и се е*** мамата на броня и све....За 1 ден разглобяване и зглабяне и аз ще го направя ако си пазя примерно стари амортисьори и тампони...що не

-
- Автомобил:
- Двигател:
Coilover не се чупи лесно освен ако не е дефектен ! A и си e голяма глезотия това да си пазиш окачването ,мойто сега го намазах със силикон и е готово за зимни преживявания.При нас зимата не е тежка,при вас незнам как е но определено трябва зимата колата да се мие всяка седмица отдолу под калниците,аз втора година съм така и няма проблем, някой ако не е съгласен с мен нека ме опровергае.

- vucata
- Контакти:
Мажи колкото искаш...след време може да те сполети....

-
- Автомобил:
- Двигател:
Тези са в трагично състояние не може да не им чистиш резбите , всичко което е към тях и да караш ей така от немай си къде и да останат здрави !
На това което ми показваш му казвам мърлящина!!!
На това което ми показваш му казвам мърлящина!!!
- vucata
- Контакти:
Стана спам ноо ще направя последен коментар....това се получава не от мърлящина а от пътищата ни....в София си е смрад навсякъде и няма как да стане всеки ден да си мия окачването да смазвам и така нататък....А пък да не ти казвам-показвам на кой са койловете...както и да е, и възраста си казва думата на окачването- няма нищо вечно
-
- Автомобил:
- Двигател:
Съгласен съм с теб все пак това е София ,знаеш тука каква красота са главните пътища в Благоевград,обади се като идваш често насам

- lingerov
- Low rider
- Автомобил: VW Golf Mk 2
- Двигател: Г60 1991
- Контакти:
еии тука голям лаф станал,найстина това се случва по нашите пътища,попринцип не пречи да се кара зимата с такова окачване,но колега Питман замисли се ако толкова чудно ти се вижда са се счупи голямата пружина,какво става с малката която няма и 5мм. дебелина сигурно.Доста по вероятно е първо на нея да избие ръжда и да изгние(а после как се намира),а и койловете са дота по твърди от стоковото окачване,което изобщо не е добре като се движиш върху лед и сняг(а аз навъртам доста километри по планински проходи).тези аморт. са направени да се карат на писта или гладък асфалт не върху ледени буци и сняг!!! а и да ти обясня изобщо не си усложнявам живота със смяната на окачкването(след като ми стой комплект с тампони и тн.) цялата работа е за 2 часа.И с това мисля че си спестявам доста главоболия откъм счупени пружини,ръжда,нестабилност на пътя и всичко тем. подобно до което могат да доведат койловете на една ЕЖЕДНЕВНА КОЛА,ПРЕЗ ЗИМАТА.През този период очаквам от колата ми стабилност и надежност,а не "стойка" и външен вид.И съм преценил че стоковото окачване и тесните и високи зимни гуми ще ми го осигурят 

- ZeroCool
- Контакти:
На мене ми отнема същото време да ги сменя колкото да ги навия.....карах една зима с койла..като го видех пролетта какео ми се е сличило за една зима решийщх че няма да повторя
- kiro rachnata
- Автомобил: vw
- Двигател: бензинов
Много ясно че се сменят,няма две мнения по-темата!