Голф 3 1.6 ABU Изгубена част от моноинжекциона-каква е?
Голф 3 1.6 ABU Изгубена част от моноинжекциона-каква е?
Здравейте на всички,колата е Голф 3 1.6 ABU,днес реших да разглобя моното и изхвърча една част-капачето на дюзата заедно с нещо като пружинка и уплътнение,а може би и още нещо.Металното капаче го намерих,но другите части изчезнаха безследно и не ги знам какви са,тъй като дори не ги видях.В магазина резервни части няма,само пълен комплект моноинжекцион-400 лв.Гледах и схеми в руски сайтове но тия части не са описани.Може ли да ми кажете какви са и с какво да ги заменя?
- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
Re: Изгубена част от моноинжекциона-каква е?
това е едно платно с пружинка ще ти трябва отиваи в някои авто-морга и си вземи моно втора употреба 20-30 лева наи много, ама кои ли те кара да го разглобяваш на моното какво да му стане
Благодаря колега,ами не работеше добре на бензин и реших да погледна около дроселовата клапа как е положението,иначе май белята ми е в стъпковия мотор
- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
едва ли е там проблема може да иска само да се почисти или да се настрои ТПС сензора
- bahyr
- Автомобил: LEON ST
- Двигател: CXSA
Re: Голф 3 1.6 ABU Изгубена част от моноинжекциона-каква е?
На снимката ти липсват:
1. Капачето на дюзата.
2. Капачето на регулатора за горивото.
3. 'триъгълната' планка която държи 2
4. Пружината на регулатора
5. мембраната
Re: Голф 3 1.6 ABU Изгубена част от моноинжекциона-каква е?
Благодаря много колега,точно тази мембрана липсва на втората снимка,другите части са си там.Голям карък съм,за първи път губя нещо по сериозно,ама...Дано се намери в някой магазин или в морга,благодаря още веднъж
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”