Амортисьори за багажник Голф 3 комби ?
- piter_96
- Автомобил: VW Golf III VW Golf III Variant
- Двигател: AFT 1997 AAM 1994
Амортисьори за багажник Голф 3 комби ?
Здравейте, студовете започнаха и багажника почна да ми пада върху кратуната. Миналата зима пак беше така, но тази нещата стават по-зле. Искам да ги сменя, но от голф хечбек са по-къси и не стават. Комбита трудно се намират по моргите, а нови са 25 лв парчето. Въпроса ми е: на кои модели комбита са еднакви амортисьорите на багажната врата с голфа? Върти ми се нещо в главата от Пасат Б3 или Б4 ?
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Амортисьори за багажник Голф 3 комби ?
За какво ти са стари амортисьори, дето не знаеш колко ще изкарат? Да не мислиш, че по моргите ги подаряват? 

- piter_96
stefan4o написа:За какво ти са стари амортисьори, дето не знаеш колко ще изкарат? Да не мислиш, че по моргите ги подаряват?
Ами все пак ще ги пробвам как се отварят в студа и тогава плащам. А и новите не са стока.

- Gramfraia
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,бащата има същия голф и му сложих амортисьори от VW Transporter нямат грешка! Като дължина са същите и са доста по курави 

- piter_96
Gramfraia написа:Колега,бащата има същия голф и му сложих амортисьори от VW Transporter нямат грешка! Като дължина са същите и са доста по курави
Мерси за съвета колега. Транспортерите също са рядкост по моргите, но ако намеря няма да се замислям и ги свалям

- Golf 3 Yahting GT
- Автомобил: VW GOLF III YACHTING GT VARIANT
- Двигател: AEK 1.6-74kW - 1996
Здравейте Колеги,
Извинявам се на автора, че ще ползвам темата.
Искам да ви попитам за размерите на въпросните амортисьори за пета врата(за Голф 3 комби)? Разгънати колко сантиметра разстоянието между точките за монтаж?
И колко е дължината на цилиндъра в които влиза буталото?
Питам понеже в други теми бях чел че пасвали от Москвич(Алеко), намерих магазин за руски автомобили - но продавача не беше много на ясно и ми изкара три различни размера.
Преди да кажете да сваля моите и да отида с тях, ще ви отговоря че предишния собственик ги е сменил с някакви от някакъв Форд. И по принцип не вдигат на достатъчна височина врата(виждал съм отворени врати на други комбита които са доста по нависоко), а сега зимата е направо ужас.
Благодаря предварително на отзовали те се!
Поздрави!
Извинявам се на автора, че ще ползвам темата.
Искам да ви попитам за размерите на въпросните амортисьори за пета врата(за Голф 3 комби)? Разгънати колко сантиметра разстоянието между точките за монтаж?
И колко е дължината на цилиндъра в които влиза буталото?
Питам понеже в други теми бях чел че пасвали от Москвич(Алеко), намерих магазин за руски автомобили - но продавача не беше много на ясно и ми изкара три различни размера.
Преди да кажете да сваля моите и да отида с тях, ще ви отговоря че предишния собственик ги е сменил с някакви от някакъв Форд. И по принцип не вдигат на достатъчна височина врата(виждал съм отворени врати на други комбита които са доста по нависоко), а сега зимата е направо ужас.
Благодаря предварително на отзовали те се!
Поздрави!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”