Струва ми се,че всички останали се влачат
 Струва ми се,че всички останали се влачат   Много добра гума(може би най-добрата за този размер 205/55/16).Препоръчвам горещо...мокро,сухо,сняг,лед...държи се много добре.
 Много добра гума(може би най-добрата за този размер 205/55/16).Препоръчвам горещо...мокро,сухо,сняг,лед...държи се много добре.   
 Струва ми се,че всички останали се влачат
 Струва ми се,че всички останали се влачат   Много добра гума(може би най-добрата за този размер 205/55/16).Препоръчвам горещо...мокро,сухо,сняг,лед...държи се много добре.
 Много добра гума(може би най-добрата за този размер 205/55/16).Препоръчвам горещо...мокро,сухо,сняг,лед...държи се много добре.   

че моя Пасат върви най-добре с ОМВ 100-тица и най-лошо с Еко..., а им беше хубаво горивото едно време, само с него карах.
 че моя Пасат върви най-добре с ОМВ 100-тица и най-лошо с Еко..., а им беше хубаво горивото едно време, само с него карах.

ABF95 написа:Сложи ли метална кора отдолу под картера? Че той е специфичен и не е шега. Ако не си сложил още ти препоръчвам да го направиш. Има и един кабел, който минава точно зад картера мисля, че е прикрепен към моста, който също може да се закачи и да се скъса
Може да огледаш и да го прибереш малко ако е ниско.
Поздрави и честита придобивка, само безаварийно шофиране ти пожелавам.
 Продават се втора употреба по 100-120лв., толкова излиза и качествено заваряване със цена за качване и сваляне. Лошо е ако ти изтече маслото, защото то излиза по скъпо от ремонта на картера или смяната му с нов. Вече съм го ял това дърво и знам
 Продават се втора употреба по 100-120лв., толкова излиза и качествено заваряване със цена за качване и сваляне. Лошо е ако ти изтече маслото, защото то излиза по скъпо от ремонта на картера или смяната му с нов. Вече съм го ял това дърво и знам 

nasko1978 написа:Аз винаги съм насреща !
viewtopic.php?f=45&t=360328
Вече съм оборудвал няколко 4MOTION-a, включително и на колегата zogravski!
Благородно ви завиждам на "4х4 сектата"
 Горещо предпоръчвам колегата Наско, много коректен и изпипва всичко до своят край!
 Горещо предпоръчвам колегата Наско, много коректен и изпипва всичко до своят край!
 Иначе аз до колкото разбрах го е страх да дрифтира за да не закачи
  Иначе аз до колкото разбрах го е страх да дрифтира за да не закачи  Аз моето момче го подрифтих като имаше снежец, добре се върти 4Motion-а
 Аз моето момче го подрифтих като имаше снежец, добре се върти 4Motion-а  , за жалост дрифта не може да продължи защото сняг липсва
 , за жалост дрифта не може да продължи защото сняг липсва   
  обеща да направим 1 среща на близнаците, но нещо се губи
 обеща да направим 1 среща на близнаците, но нещо се губи    Колега ако се появиш драсни едно Л.С. да направиме сбирка на V6-ците
 Колега ако се появиш драсни едно Л.С. да направиме сбирка на V6-ците 
 ето, че е специфичен
  ето, че е специфичен  или по-скоро рядък.
 или по-скоро рядък. Пък и картер не пукаш през 1000км
 Пък и картер не пукаш през 1000км  А и кодовете на МК4 V6 4Motion са 3 - BDE, AUE и AQP, не виждам нито 1 от тези кодове сред спецификациите които даваш.
 А и кодовете на МК4 V6 4Motion са 3 - BDE, AUE и AQP, не виждам нито 1 от тези кодове сред спецификациите които даваш. и нека спрем до тук
 и нека спрем до тук  
 С хубав ГИ разлика във вървежа няма, а разлика в цената не е като да няма
 С хубав ГИ разлика във вървежа няма, а разлика в цената не е като да няма 
Потребители, разглеждащи този форум: К.Одаджийски и 26 госта