Проблем с парно на Голф 3 Абф-РЕШЕН
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с парно на Голф 3 Абф-РЕШЕН
Днес си сменях радиаторчето,клапи бяха правени преди година.Видях се в чудо,пак не работи.Имали някой колега от Бургас,който ги оправя и за колко пари да пише на лични.
Последна промяна от malkiq shturets на Пет 15 фев 2013 17:43, променено общо 1 път.
- genov1
- Автомобил: Passat CC
- Двигател: CBBB 2008
Re: Проблем с парно на Голф 3 Абф
Кво не му работи, не духа или духа студено
-
- Автомобил:
- Двигател:
Много слабо духа топло,обезвъздущавах я на отворена капачка завъртя перката няколко пъти.Съмнявам се вече че не затваря някоя клапа добре.
- genov1
Колега може радиаторчето да не е качествено, примерно Нисенс и тем подобни евтинджоци, просто не топлят и това е. Аз за това мисля да се бръкна малко повече за нещо по качествено
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ми духа студено колега когато колата е на място.Като карам и почва да духа малко топло като спра и духа пак студено.Някои да се е сблъсквал с такъв проблем?Забелязах че като тръгна да карам и малко пада стрелката на температурата,възможно ли е да е от термостата?
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
genov1 написа:Колега може радиаторчето да не е качествено, примерно Нисенс и тем подобни евтинджоци, просто не топлят и това е.
Защо пък Нисенс да е евтинджос??? За голф китайците, Топран-а и Феби-то са по 18-20лв, а Нисенса е над 40лв. Освен това имам много познати с Нисенс, даже и аз на Аудито сложих такова - прави африка още преди да е отлепила стрелката на антифриза.
Иначе съм напълно съгласен с това, че колегата може да е попаднал на кофти радиаторче.
- golfmaniak666
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHL
Колега виж дали клапата топло студено отваря и затваря.може при смяната на радиаторчето да се е откачило жилото и сега да си на студено.
- genov1
malkiq shturets написа:Ми духа студено колега когато колата е на място.Като карам и почва да духа малко топло като спра и духа пак студено.Някои да се е сблъсквал с такъв проблем?Забелязах че като тръгна да карам и малко пада стрелката на температурата,възможно ли е да е от термостата?
Щом го прави това нещо, от сега ти казвам че е радиаторчето. Просто антифриза не циркулира през него, а влиза и веднага илиза през другия маркуч, и така се загрява много малка част от радиатора. Като спреш на светофар циркулацията намаля още повече, и топлото хептен овяхва ..
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
radi_nrj написа:genov1 написа:Колега може радиаторчето да не е качествено, примерно Нисенс и тем подобни евтинджоци, просто не топлят и това е.
Защо пък Нисенс да е евтинджос??? За голф китайците, Топран-а и Феби-то са по 18-20лв, а Нисенса е над 40лв. Освен това имам много познати с Нисенс, даже и аз на Аудито сложих такова - прави африка още преди да е отлепила стрелката на антифриза.
Иначе съм напълно съгласен с това, че колегата може да е попаднал на кофти радиаторче.
А нисенс да не би да е датско случайно, и то си е китайско, аз точно заради нисенс мръзнах цяла зима, после сложих 16годишното радиаторче от стария ми голф и оттогава имам супер парно. Неоригиналните радиаторчета са на късмет дали ще топлят или не. Колегата явно е нямал късмет и пак трябва да го смени.
Нисенса го срязах и се убедих, че наистина се случва точно това, което е писал колегата над мен.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с парно на Голф 3 Абф-РЕШЕН
Както колегите писаха радиаторчето беше фалшиво на ТОПРАН.Сложих 2-ра употреба за 20лв. от сеат ибиса и парното дойде сега е супер.обаче голям хуи тва сваляне и слагане 2-пъти за 2 дена.Благодаря на всички чао за сега.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”