На колегата може да не му е смешно ама това Ъъъъъъъ ме разби

Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.
Two things are infinite: the Universe and human stupidity; and I'm not sure about the the Universe.
pe6kata написа:3000 оборота на 4-та са ми 105км/ч, С 0.8 литра ми пада разхода поддържайки тази скроост, като мина на 5-та (с около 2400км/ч). Макар че ми гори малко с тия предавки, тая скорост далеч не ми е най-икономичната.

Pichaga написа:темата да не се откланя от идеята!
За ББ си направете друга тема, която ще заключа
Bioside написа:...Кой е Тангра и дали не си заслужава над всеки Български дом да се вее конска опашка а не...

SignalBlack написа:Мойе някои твои приятел да си прави маитап. Преди няколко години (5 или 6) едни приятелчета сас някакъю код ми направиха номер когато ми звунят да отговаря4е такув номер не су6тествува. Су6тевременно аз мойех да звуня без проблем.![]()
(пс. извинявам се за правописа но използвам кирилизатор)

tdi_20yare написа:tdi_20yare написа:Боша за мен са доста стабилни,купих си колата с Бощ-силвър и изкарах 2 зими,а акумулатора е произведен 2006,тоест 5 години бой,сега го дарих на един авер с Лада,и си купих Варта с отстъпка за 157лв 72 или 74А,и колата започна да пали много по бързо като е топла,става дума за АФН....Че с 2 думи намерете някой авер да ви вземе хубав с отстъпка,вместо да давате по 150лв за някви момбати или искра....
Колега миналата зима направих точно това което си писал,чак ми стана смешно като ти прочетох мнениетоето защото и аз бях с Бош-силвър който изкара точно 5години и го подарих на авер с Лада,после си купух точно Варта и тично като теб за 157лв с отстъпка,и става дума точно за АФН....И аз съветвам хората да си намерят някой познат и вместо да дават луди пари за измислени марки,за същите пари да вземат Варта или Бош....Другото интересно нещо бе,че проверих моята Варта колко струва в едно магазинче за акумулатори и човека като ми каза 240лв щях да се гръмна,скромна му е наценката...

b1z0na написа:До колкото знам, се сваля всичко до чист метал и се оставя да хване тънак слой курозия и след това се лакира за да се спре понататъшното му курозиранеако не е така поправете ме

ДАНЧО написа:tdi_20yare написа:tdi_20yare написа:Боша за мен са доста стабилни,купих си колата с Бощ-силвър и изкарах 2 зими,а акумулатора е произведен 2006,тоест 5 години бой,сега го дарих на един авер с Лада,и си купих Варта с отстъпка за 157лв 72 или 74А,и колата започна да пали много по бързо като е топла,става дума за АФН....Че с 2 думи намерете някой авер да ви вземе хубав с отстъпка,вместо да давате по 150лв за някви момбати или искра....
Колега миналата зима направих точно това което си писал,чак ми стана смешно като ти прочетох мнениетоето защото и аз бях с Бош-силвър който изкара точно 5години и го подарих на авер с Лада,после си купух точно Варта и тично като теб за 157лв с отстъпка,и става дума точно за АФН....И аз съветвам хората да си намерят някой познат и вместо да дават луди пари за измислени марки,за същите пари да вземат Варта или Бош....Другото интересно нещо бе,че проверих моята Варта колко струва в едно магазинче за акумулатори и човека като ми каза 240лв щях да се гръмна,скромна му е наценката...
Колегата води монолог със себе си![]()
![]()
mitakanachev написа:mitakanachev написа:слагане на подгрев на предно стъкло на голф 4 1999 g. 1.9 tdi 110 kc
а й ти ли имаш този проблем a колега със голфа

car mechanic написа:на Ауди А3 Sportback сменявах железа по двигатела и други работи и стана 320кс след тово не искаше да зацепва съединитела ако зацепи претресва и става всичкокарах го на сервиз да направят някакви настроики и се оправи
браво господин механик,какви железа точно ползвахте?Арматура,винкели ? 
Peterman написа:JoroKN написа:iliankocov написа:тип "банан" както се казва. 3.70 бройката. Малко повече от половин година съм с тях и направо сушат прозореца... На капачето пише нещо от сорта на "muilu" или нещо от сорта.
И аз съм с такива почти 2 години но вече съм към края на живота си![]()
Пролетта мисля да ги сменя пак с такива защото съм много доволен
Пази Боже колега!!!
Чистачките ти умират не ти!
lisicata написа:Здравейте.. Не съм много разбиращ и за това искъм да ви попитам вас.
Голф 3 1.9 ТД 1993 АА3 имам. Преди време беше ми се счупила "пишката" на третата диуза. (За излишната нафта мисля че е)Смених мястото на третата с четвъртата и запуших последната дупка. Дано да съм успял да ви обесня какво съм направил.Диузите ги развих на две части смисал нямах такъв дълбок камък. Дали му пречи нещо?
Но последната диуза в момента леко сълзи нафта.
чувах/четох за някаква умна диуза - какво е това?
И от тогава разхода ми се вдигна.

vodkoleq написа:Здравеите колеги!
Можете ли да ми кажете читав сервиз за електроника на коли (фиат) че на брат ми на колата бушоните почнаха да гърмят като пуканки( те хората са казали : фиат и циганин зимата не работят
)

IRRITATING написа:Подтискащо ми влияе защото ми се свива пишката и се комплексирам

sfecki написа:търся дълбока джука от golf 2
hooligans написа:Здравей колега,
аз търся тясна ****а за поло

Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 61 госта