Чакам до седмица и 2 ВА-та да дойдат от английско, колегата ако иска може да ми пише, цените ще са като посочените по-горе от Морфей
ASZ сериозен проблем - решен !
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ASZ сериозен проблем
VB-то става 1:1 и ако се кара на налягането на ВА-то, ще изкара 2но по-дълго. Но си е 7 стотака което не е малко
Чакам до седмица и 2 ВА-та да дойдат от английско, колегата ако иска може да ми пише, цените ще са като посочените по-горе от Морфей
- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
Тука така и така го ударихте на пазар, да се включа и аз
Имам една от Пасат 131 коня , мисля, че е VA , трябва да погледна. Ако не си намерил, ми драсни да се разходя до мазата
PS: Писах ти на лично
Имам една от Пасат 131 коня , мисля, че е VA , трябва да погледна. Ако не си намерил, ми драсни да се разходя до мазата
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Dobromirski написа:Тука така и така го ударихте на пазар, да се включа и аз![]()
Имам една от Пасат 131 коня , мисля, че е VA , трябва да погледна. Ако не си намерил, ми драсни да се разходя до мазата![]()
на пасата ако е истински 131 няма каква друга да е освен ВА, само трябва да обърне геометрията и да си сложи неговия колектор
-
IRRITATING
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
ПАСАТОВАТА не става на ГОЛФ
Благодаря,за предложенията за сега,по натам не се знае...Втора ръка всеки ще каже-тази е много запазена!
Първо ще видя да ли ще стане с рециклиране,щото нова е много пАри
Първо ще видя да ли ще стане с рециклиране,щото нова е много пАри
Гледаш луфта на перката колкото по малъл толкова по добре. Гледаш да няма следи и наранявания по перката особено от към студена част.
Актуатора и геометрията така на място трудно ще ги хванеш,но може да пробваш да раздвижиш. Следи от масла също не са препорачителни освен около маслената магистрала.
Актуатора и геометрията така на място трудно ще ги хванеш,но може да пробваш да раздвижиш. Следи от масла също не са препорачителни освен около маслената магистрала.
- andon_
- Автомобил: VW Vento 1H2
- Двигател: AAZ 1993 Bio Fuel
За тея от Разлог не съм чувал добри отзиви, даже днес ги коментирахме с един колега, че са му скапали турбото и сега го е пратил на ремонт при друг майстор в София
- okti_1
- Автомобил:
- Двигател:
Абе то има майстор,а ме в Варна.Поне аз така знам 

andon_ написа:За тея от Разлог не съм чувал добри отзиви, даже днес ги коментирахме с един колега, че са му скапали турбото и сега го е пратил на ремонт при друг майстор в София
Ти лично полазвал ли си техните услуги или пак на един приятел и т.н.,защото аз коментирам от личен опит до сега съм имал най малко 10 пъти контакт с тия момчета и до сега проблем с тяхна ремонтирана(рециклирана) турбина проблеми не е имало и само за протокола имало е поне 3 случай до сега с тях да ми кажат една цена,която е била за ремонт само на дадени компоненти и след това се е оказвало ,че турбото има и други проблеми да речем,който не са били засечени в самото начало след,като ми е била определена си цената за ремонта и тя остава същата при първоначалната уговорка и частите ги сменят за тяхна сметка също така нещо много важно работят с ОРИГИНАЛНИ ЧАСТИ,а не като 95%от турбо сервизите да купуват части на кило от Alibaba и да ти правят ремонт с тях
А и нещо много важно НЕ ремонтират здрави турбини
Не им правя реклама не ги познавам лично контакт само и единствено по телефона
А специално за Софийските работилници ,като Митко турбото и т.н. ,ако започна да ти разказвам какви са майсторчета да съсипя темата говоря Лични допири
Re: Решено! ASZ сериозен проблем
Колата вече е в ход,с чисто "нова" рециклирана турбина.Благодарение на бързата диагностика от вас и работата на хората в Разлог,колата е същия самолет както от преди.Като я свалихме,беше блокирала в оста,сега всичко е наред,сменено е всичко вътре,от моята остана само кожуха и едно пликче с чаркаляци да си гледам устройството на турбото.Но като ги гледам си е било доста износено.
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Браво колега,ако не дай си боже се случи същото с мен ще те питам за пътеката,по която си минал 
Хубаво е когато има качествена алтернатива.
Дано да духа 'дълго' и безпроблемно
Дано да духа 'дълго' и безпроблемно

На никой не го пожелавам,да не забрава специални благодарности на MAYKI!
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Върни се в “Дизелови агрегати”