Климатроник - помощ! Решено!
- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
Климатроник - помощ! Решено!
Бацета, климатроника ми не работи - дисплея свети, но на него няма никакъв надпис или фигурка! Диавиа е. Машинката за управляване на клапите постоянно се върти. Помагайте, че студа идва!!!
Последна промяна от blagoykata на Пет 01 дек 2006 9:16, променено общо 1 път.
Re: Климатроник - помощ!
blagoykata написа:Бацета, климатроника ми не работи - дисплея свети, но на него няма никакъв надпис или фигурка! Диавиа е. Машинката за управляване на клапите постоянно се върти. Помагайте, че студа идва!!!
как можем да ти помогнем без никаква информация за колата,все едно да ти кажа климатика вкъщи не бачка и ти да ми кажеш какво му има

- blagoykata
- blagoykata
Ходих на "Знаме" 4, хората за климатиците, и станя ясно че ми се е прецакал модула ЕКУ на климатроника Диавиа! Вътре този модул е платка и смених една памет в нея, но се оказа че проблема е по-голям. Какво друго може да е и/или може ли да се намери друг такъв модул (нов или втора ръка), или пък чипа и софта за него. Удебелените цифри на капачката на модула са 428621300. Който може да помага!!!
- blagoykata
- blagoykata
Дано не ти се случват проблеми с него че си е е******ло мамата! Ще ида и до този сервиз който ми препоръчваш, но междувременно се свързах с един пич от София, който работи в Аутоклима и той каза че трябва да ида на място при него за да види ЕКУ-то, и че по принцип електрониките по тези ДИАВ/Р/ИИ подлежали до известна степен на ремонт. Дано се окаже ремонтируемо, щото 550лв в Импас няма да дам за ново
! Ако не - втора употреба ще търся.

- blagoykata