Колеги,как мислите тази кола http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1fuzjr заслуава ли си парите.
По принцип съм тръгнал да купувам БМВ,като се бях насочил към 528 или 535 е39...обаче като видях тази направо...още се блещя в нея.
Някой ако може да сподели голяма ли е разликата в поддръжката на е39(5-та серия) и е38(7-ма серия),окачване,ходова част,стандартни болежки на 2-та автомобила?
Bmw 740 ръчна кутия-6 ск Мнения ???
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Bmw 740 ръчна кутия-6 ск Мнения ???
Колега, каква кола караш в момента?
Ако не ти е проблем да заделяш по 1000лв. на месец за такъв автомобил за поддръжка, обслужване и непредвидени ремонти + 400лв за гориво месечно при пробег около 1000 км, то мятай се на нея.
Ако не ти е проблем да заделяш по 1000лв. на месец за такъв автомобил за поддръжка, обслужване и непредвидени ремонти + 400лв за гориво месечно при пробег около 1000 км, то мятай се на нея.

- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
...няма лошо да питаш ще ти се отговори но в БМВ форума ще ти дадат точни цифри , аз само съм се возил в същата но 99 и със сички екстри, автомат... много добра но цифрите по подръжката са фрапатни..Последната истинска 7ца...успех
П.С беше дизел - 13-4 среден разход....
П.С беше дизел - 13-4 среден разход....
До скоро имах 2 автомобила.
Голф 3 АБФ
Ауди А4 Б5 2.6 куатро.
Наскоро обаче продадох Аудито.
Колега може ли да кажеш какво ще сменям за по 1 000 лв. всеки месец?
Имам колега който имаше 730-ка за близо 200 000 км беше сменил 2 биалетки и 2 шарнира.Колата му беше в топ състояние,не е да кажеш че я е изоставил и е правил само най-необходимото.Просто беше попаднал на много сполучлива кола.
Разхода не ме притеснява особенно тъй като колата ще се газифицира задължително,ще се кара предимно извънградско...приблизително 1000 км. месечно.
Голф 3 АБФ
Ауди А4 Б5 2.6 куатро.
Наскоро обаче продадох Аудито.
Колега може ли да кажеш какво ще сменям за по 1 000 лв. всеки месец?
Имам колега който имаше 730-ка за близо 200 000 км беше сменил 2 биалетки и 2 шарнира.Колата му беше в топ състояние,не е да кажеш че я е изоставил и е правил само най-необходимото.Просто беше попаднал на много сполучлива кола.
Разхода не ме притеснява особенно тъй като колата ще се газифицира задължително,ще се кара предимно извънградско...приблизително 1000 км. месечно.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, колата е хубава. Лично аз съм голям ФЕН на БМВ и много искам да притежавам такова возило. Не мога да кажа нищо за този автомобил, само хубави неща. Просто колата си е един път. Няма да ти опявам за части и цени... сам знаеш
Разгледай и този модел БМВ, ако не си го гледал де
http://www.mobile.bg/11353337367591704
Дано намериш колата за тебе. Но си приготви и 1 бон за газифициране, защото 260 коня, ще ти съдерът търлъците на краката!
Погледни моята оферта, колата е дизелова и не е лоша!

Дано намериш колата за тебе. Но си приготви и 1 бон за газифициране, защото 260 коня, ще ти съдерът търлъците на краката!

- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Имай предвид че снимките лъжат, а под лъскавата външност може да откриеш скъпо струващи ремонти. Съединител, скорости, диференциал, лагери дискове и накладки, гарнитури и семеринги по двигателя, акумулатор, стартер и динамо. Загледай антифриза. Аз такава кола с "ръждясал" разширителен не бих купил...
Амортисьори, гледай много и за ръжда. Ако е от германия-австрия, просто си на гребена на вълната. Вярно полиестерния кит скрива много неща, НО е нужно да гледаш!
Иди я виж. Покарай я, дай едни 50 лева на Николай Дановски от БМВ форума... няма да сбъркаш! Гледай много! Тая кола може да те очарова но и да те разочарова...
Амортисьори, гледай много и за ръжда. Ако е от германия-австрия, просто си на гребена на вълната. Вярно полиестерния кит скрива много неща, НО е нужно да гледаш!
Иди я виж. Покарай я, дай едни 50 лева на Николай Дановски от БМВ форума... няма да сбъркаш! Гледай много! Тая кола може да те очарова но и да те разочарова...
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Като цяло мотора е добър, при първите мотори от модела имаше някакви които грееха повече от нормалното, но после проблема е оправен. Тези коли имат проблеми с автомата който тук отстъства, купето е тежко и съединител също страда, но май цифрите не са фрапантни. 1000 лева на месец е абсурдна цифра дори за 7ца, лошото е ако ти се струпат повече неща за правене за 1 месец че може и бая повече от 1к лева да хвърлиш. Но всеки месец по 1к не е реална цифра според мен 

-
- Автомобил:
- Двигател:
запознат ли си с тая кола че е V-образен 8 цилиндров двигател
Разход (в града) 19.5 л./100 км. така го пище
а според
и 1 2 литра отгоре
аз имам 320i 2001г 150к,с 6 цилиндара в града под 12 не пада до 15 съм стигал а извън 8 не пада
а за 6 години подръжка 1000 лв доволен съм изглежда съм попаднал на добра кола
Бавареца си е баварец. Мощен, бърз и лаком! Това не бива да се забравя!

аз имам 320i 2001г 150к,с 6 цилиндара в града под 12 не пада до 15 съм стигал а извън 8 не пада
а за 6 години подръжка 1000 лв доволен съм изглежда съм попаднал на добра кола
Бавареца си е баварец. Мощен, бърз и лаком! Това не бива да се забравя!
Както казах разхода не ме притеснява.
В сравнение с другите ми коли,голфа 14/100 и аудито 17/100 разход то 20/100 за това Бмв е прекрасен имайки в предвид че храниш 2 Абф-а.
По скоро въпроса е какви са цените на частите?
Дочух скоро че за е39 нов носач струвал 700 лв
:
В сравнение с другите ми коли,голфа 14/100 и аудито 17/100 разход то 20/100 за това Бмв е прекрасен имайки в предвид че храниш 2 Абф-а.
По скоро въпроса е какви са цените на частите?
Дочух скоро че за е39 нов носач струвал 700 лв

Последна промяна от Anavar на Вто 11 дек 2012 6:46, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
тебе не те притеснява горивото а частите те бъркат аз не съм чул да има евтини части случаино то един носач за лада е 150лв една прожина 80 лв
всичко зависи от колата как е подържана и в последствие главоболията
всичко зависи от колата как е подържана и в последствие главоболията
Колега не се обиждай,но ако исках мнения като твоето щях да ида на беседката в махалата и да питам семкаджийте,със сигурност щях да науча много повече митове и легенди за марката от колкото знаеш ти.
С пускането на темата не очаквах да има много отговори,но все мислех че ще има някой който да напише нещо от сорта:
обслужване - Х лв.
комплект амортисьори - Х лв.
шарнири - Х лв.
накраиници - Х лв.
еди какво си друго - еди колко си лв.
Общо взето частите който стандартно се сменят на всяка една кола.
Често срещан проблем при тази кола е еди какво си.Ремонта му струва Х лв.
Разликата в цените на частите е38 - е39 е еди каква си/малка/минимална/голяма и т.н.
Някой с по-преки наблюдения да сподели здрави/издържливи ли са окачване и ходова част.
Благодаря на колегите Aprilia и freestyler911 за мненията
С пускането на темата не очаквах да има много отговори,но все мислех че ще има някой който да напише нещо от сорта:
обслужване - Х лв.
комплект амортисьори - Х лв.
шарнири - Х лв.
накраиници - Х лв.
еди какво си друго - еди колко си лв.
Общо взето частите който стандартно се сменят на всяка една кола.
Често срещан проблем при тази кола е еди какво си.Ремонта му струва Х лв.
Разликата в цените на частите е38 - е39 е еди каква си/малка/минимална/голяма и т.н.
Някой с по-преки наблюдения да сподели здрави/издържливи ли са окачване и ходова част.
Благодаря на колегите Aprilia и freestyler911 за мненията

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Колега, ето тук има цени за части. Горе-долу ще са ти ориентир.
http://drive.bg/groups.php?ModelId=3814
Доколкото видях тук шарнири отделно няма. Има по два носача на страна отпред. Имаш и задни носачи.

http://drive.bg/groups.php?ModelId=3814
Доколкото видях тук шарнири отделно няма. Има по два носача на страна отпред. Имаш и задни носачи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Първият цитат - пуснато ей така едно число 1000, а защо, доводи някакви ... няма. Според тази прогноза, аз трябва да съм дал за малко повече от 2г над 25000лвnosex написа:... Ако не ти е проблем да заделяш по 1000лв. на месец за такъв автомобил за поддръжка, обслужване и непредвидени ремонти ...

car mechanic написа:запознат ли си с тая кола че е V-образен 8 цилиндров двигател...
Вторият цитат - напълно съм съгласен, че авторът на темата е нямал никаква представа за двигателя на тази кола, преди ти да го осведомиш. Залагам 5лв, че я е избирал по цвят!
Ако ще пишете нещо смислено, давайте! Ако не ...
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Само аз ли забелязвам, че на даденото бмв 740, задните гуми са на конци
Този магистрален изтребител, някой се е пробвал да го върти като 316-ка на сняг...
Поне двигателя се монтира на 540 същият и ще имаш за резерв още едно място от където може да си набавиш части втора употреба при нужда.

Поне двигателя се монтира на 540 същият и ще имаш за резерв още едно място от където може да си набавиш части втора употреба при нужда.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”