К.Одаджийски написа:Отвий капачката и я разклати, ако потропва клапанчето вътре, значи си е в ред и проблема е другаде.
Колеги и аз извърших цялата манипулация по отварянето и оправянето на прословутите клапи

К.Одаджийски написа:Отвий капачката и я разклати, ако потропва клапанчето вътре, значи си е в ред и проблема е другаде.
enchev76 написа:К.Одаджийски написа:Отвий капачката и я разклати, ако потропва клапанчето вътре, значи си е в ред и проблема е другаде.
Колеги и аз извърших цялата манипулация по отварянето и оправянето на прословутите клапиблагодарение на тази тема , едни майстори ми искаха 100лв за тази работа егати и надникна
Проблема е друг малко с жилата нещо се притеснявам дали съм ги наредил правилно най вече за едната клапа която регулира за въздуха към прозореца нещо трудно се върти и топченцето превъртя дали могат да се поправят тези врътки който командват за посоките на духане?
iavo_pi4a написа:Здравейтенай накрая успях вчера да седна и да сваля цялото парно... имаше само на една клапа която беше се разпаднала... но така и така съм свалил всичко та направих всички
изчистих и радиаторчето на климатика... и зглобих всичко на ново и със новото радияторче на парното... нооо пак си е същата работа
не е е силно въобще парното
един приятел каза да си вържа изпарителя последователно... и го направих... и пак същата работа и май пак ще трябва да сменя термостата... ако тоя е бъгав дано с новия където ще го взема да се оправят нещата... таа колеги да ми препоръчате някаква марка
предния който го купих беше на BEHR
iavo_pi4a написа:Здравейтенай накрая успях вчера да седна и да сваля цялото парно... имаше само на една клапа която беше се разпаднала... но така и така съм свалил всичко та направих всички
изчистих и радиаторчето на климатика... и зглобих всичко на ново и със новото радияторче на парното... нооо пак си е същата работа
не е е силно въобще парното
един приятел каза да си вържа изпарителя последователно... и го направих... и пак същата работа и май пак ще трябва да сменя термостата... ако тоя е бъгав дано с новия където ще го взема да се оправят нещата... таа колеги да ми препоръчате някаква марка
предния който го купих беше на BEHR
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта