Бора-Мерцедес Ц200-Ц220
Бора-Мерцедес Ц200-Ц220
Здравейте колеги предстои ми закупуването на автомобил и ви моля за савет и инфо за съответните модели,подръжка,части и към кой модел бихте ме насочили,става въпрос за моделите от1996-2002 година,може да ме насочите и кам някои други модели автомобили,приготвил съм към 5000 до момента благодаря предврително
- Golf 3 Yahting GT
- Автомобил: VW GOLF III YACHTING GT VARIANT
- Двигател: AEK 1.6-74kW - 1996
Re: Бора-Мерцедес Ц200-Ц220
Здрасти Колега,
Мой приятел преди около 2-месеца беше пред същия избор, след около месец обикаляне ми каза че читави почти няма и накрая се спря на комби(той точно такива не искаше) 220 CDI.
Имаше изненади, все пак е втора употреба - една подгряваща свещ, биалетка и термостат.
За сега е доволен, най-вече от разхода извънградско под 5/100.
2001 година е и има доволно екстри.
На диагностика не е ходил, просто обиколи половин България харесал я и я взел - каквото излез не.
Вози добре, и ускорява доста добре - добър мотор.
Мой приятел преди около 2-месеца беше пред същия избор, след около месец обикаляне ми каза че читави почти няма и накрая се спря на комби(той точно такива не искаше) 220 CDI.
Имаше изненади, все пак е втора употреба - една подгряваща свещ, биалетка и термостат.
За сега е доволен, най-вече от разхода извънградско под 5/100.
2001 година е и има доволно екстри.
На диагностика не е ходил, просто обиколи половин България харесал я и я взел - каквото излез не.
Вози добре, и ускорява доста добре - добър мотор.
Последна промяна от Golf 3 Yahting GT на Сря 12 дек 2012 10:34, променено общо 1 път.
- martom
- Автомобил: Polo
- Двигател: 1.4AEX
Да ти дам моя?Ама е 220Д.Без турбо.Аз съм много доволен от колата.За 5год.Съм сменил долни шарнири и щанга.И обичайните консумативи.
- Ikov_VR
- Автомобил: Vw Passat b5.5
- Двигател: AVF
- Контакти:
Golf 3 Yahting GT написа:Вози добре, и ускорява доста добре - 5-така е добър мотор.
Тоя е 4 цилиндров колега

- Golf 3 Yahting GT
- Автомобил: VW GOLF III YACHTING GT VARIANT
- Двигател: AEK 1.6-74kW - 1996
Ikov_VR написа:Golf 3 Yahting GT написа:Вози добре, и ускорява доста добре - 5-така е добър мотор.
Тоя е 4 цилиндров колега
Колега прав си

Объкал съм с CDI270, понеже тогава търсихме главно такива.
Но, и 4-ри цилиндровия им не е лош.
- Малко_Направен
- Автомобил: Mercedes W203
- Двигател: 270 CDI
martom написа:Да ти дам моя?Ама е 220Д.Без турбо.Аз съм много доволен от колата.За 5год.Съм сменил долни шарнири и щанга.И обичайните консумативи.
Твоя е с помпа "Лукас" колега.Повечето хора предпочитат да правят дюзи на ЦДИ,отколкото да се занимават с помпи "Лукас".Успех
- martom
- Автомобил: Polo
- Двигател: 1.4AEX
И аз съм чувал,че е зле тая помпа,ама има вече на доста места къде я ремонтират.Все едно Бошовите помпи не дават ядове?
Мерцедеса е фаворит според мен, щом нямаш нищо против задното предаване. Хората са го казали "има само два автомобила - Мерцедес и всички останали".
За мен ФВ е най-добрия компромис, за това и карам такъв автомобил.
За мен ФВ е най-добрия компромис, за това и карам такъв автомобил.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”