Здравейте колеги . Искам да попитам ако има запознати от вас , взех един автомобил минах нотариус и сега имам 14 дневен срок за кат и искам да знам ако имам задължения /стари актове/ може ли да я прехвърля на мое име . Или другия вариянт ако не ми дадат да я прехвърля на мое име , дали става аз да направя нотариус с майка ми и да я пиша на нейно име .
До колкото знам това, че стария собственик е имал актове(нарушения) теб не те бърка, щом си минал през нотариус отиваш в КАТ, сменяш талон или талон с номера, после завеждаш в данъчното(ако искаш де) и си ти
_Impuls_ написа:не стария собственик . Може би не съм се изразил правилно. АЗ имам актове в кат
Еми незнам, аз лично имам 2 фиша от 3години и никъде не ми излизат, нито в Кат при регистрация, нито в данъчно, поне лелките по гишетата не са ми казвали за тях
да а при мен са си актове /а сега нямам средствата за да ги изчистя/ и се притеснявам като ида да не ми кажат съжалявам неможе да я пишем на твое име докато не си платиш актовете
еми за да не стане грешка отиди с майка си и готово мой съвет, защото ако е на место и искат да платиш ......, но пак казвам незнам дали едното е вързано с другото
Понеделник ще стане ясно колеги , дано да не ме отрежат че тогава незнам какво ще правя . Аз незнам дали има някакав вариянт да опълномощя майка ми и да я регистрирам на нейно име
Колега, няма да имаш проблем! До колкото си спомянм гишето за актове е отдело, от гишетата за регистриране на автомобили! Разбира се, ще ти търсят шофьорската книжка и договора, ще трябва да направиш и копие на договора, от нотариуса! Но мисля, че няма да има проблем с регистрирането! (Това го казвам, по не потвърдена информация)
няма да имаш никакви ядове отиваш с договора и документите на колата и си пускаш документи за смяна собственост на твое име и си свиркаш с уста,въобще не те бъркат акотовете ако ще и книжката да са ти взели