. Когато загрее поддържа нормалните 1000 оборота и няма проблем, но докато загрее е ужас. В движение го няма проблема, но когато спра на кръстовище и е осезаемо това тресене. Въпроса ми е от къде мога да увелича тези оборти на 1000-1200 докато загрее колата. Четах из форумите за някакъв болт зад карба, но ставаше въпрос за 1.6 карб. Благодаря предварително. Ниски обороти при Голф 2е2 1.3, сложен на 1.8 двигател
- Stojan
- Автомобил:
- Двигател:
Ниски обороти при Голф 2е2 1.3, сложен на 1.8 двигател
Проблема не е плачевен, но дразнещ и то много. Карба е 2е2 1.3, сложен на 1.8 двигател GX изпълнение. До преди месец имаше проблем с термоампулата, оправен е. Пали от 2рия път без грешка сутрин на минусови градуси.Обаче !.. Докато загрее колата поддържа 450-500 оборота, когато е на празен ход, което е недостатъчно за динамото да образува достатъчно ток на акумулатора и лампата присветва яко. Плюс това цялата кола се тресе и имам чувство, че ще ми хвръкне и радио и табло и всичко по колата.
. Когато загрее поддържа нормалните 1000 оборота и няма проблем, но докато загрее е ужас. В движение го няма проблема, но когато спра на кръстовище и е осезаемо това тресене. Въпроса ми е от къде мога да увелича тези оборти на 1000-1200 докато загрее колата. Четах из форумите за някакъв болт зад карба, но ставаше въпрос за 1.6 карб. Благодаря предварително. 
. Когато загрее поддържа нормалните 1000 оборота и няма проблем, но докато загрее е ужас. В движение го няма проблема, но когато спра на кръстовище и е осезаемо това тресене. Въпроса ми е от къде мога да увелича тези оборти на 1000-1200 докато загрее колата. Четах из форумите за някакъв болт зад карба, но ставаше въпрос за 1.6 карб. Благодаря предварително. - dimitar4o91
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ниски обороти при Голф 2е2 1.3, сложен на 1.8 двигател
Или смукача не е регулиран хубаво,или имаш проблем с някой от вакуумите.
- Stojan
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ниски обороти при Голф 2е2 1.3, сложен на 1.8 двигател
На карба има 2 малки тръбички отред, които смучат въздух и на тях са сложени 2 маркучета, но пак дърпат. Тъй като няма как да сваля сам карба, трябва да ходя на майстор, а там ще ме удръндят пак някой лев. Няма ли някакъв начин да увелича оборотите, без да пипам жилото, докато загрее колата ?
Във вакуумите съм сигурен, че са наред. Смукача определено ако има проблем е в него. Как да го регулирам ?
Във вакуумите съм сигурен, че са наред. Смукача определено ако има проблем е в него. Как да го регулирам ?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”