Умряха ми двете крушки на километража точно. Цялото табло ли трябва да сваля да ги сменя или...
благодаря предварително.

Осветление на таблото
- madnez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Кажи все пак каква е колата 

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Re: ре
madnez написа:Кажи все пак каква е колата
Освен, че е Голф, това го разбрахме

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
На Г2 няма да мога да ти обясня от къде трябва да си провреш ръката, че да откачиш жилото на киломертража!
Дано си с Г3...
Възможно е и да са се скапали пътечките, където контактуват лампите, защото са метализация на една пластмаса и бързо здават багажа...
Аз за това си смених цялата подсветка на таблото!

Възможно е и да са се скапали пътечките, където контактуват лампите, защото са метализация на една пластмаса и бързо здават багажа...
Аз за това си смених цялата подсветка на таблото!
Ако си с Голф 3 ето ти един адрес в който е показано как се смъква таблото: http://www.blauertacho.de/doc/vw/golf_3 ... (motometer).htm
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
На Г3 е за 20 минути работа барабар с оправянето на крушките-преди два часа го проверих на тъмно
На мене двете клеми на крушката който правят контакт бяха раздалечени и след като смених и двете в Събота(ама през диня и не видях) едната не бачкаше и неска вече ме издразни-отворих таблото почовърках лампата и видях ква е врътката.

- ruskia
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма да опре, само че трябва да свалиш кората под волана, за да можеш да бръкнеш и да откачиш жилото на километража, отпред също трябва да смъкнеш пластмасата, ако имаш касетофон, ще трябва да го свалиш. Километража се крепи на 2 винта. От зад на таблото в горната част са двете лампички, махаш ги и слагаш нови.
Последна промяна от ruskia на Сря 15 ное 2006 11:10, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги...
...някой знае ли модела на крушките как се води че вече на два пъти взимам и всеки път ми пробутват не съвсем същите...а оригиналните пласмаси прегоряха и се счупиха и така и не видях точната форма за да ги позная като купувам.
Zoran виж аз как съм барнал моето табло http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/v.php?p=u/39/9557_554.JPG съжелявам за линка ама като нинам как да прикрепям снимки към съобщение
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”