Здравейте,
имам следния проблем: на автомобила ми (VW Polo 1997 година, 1.1) се наложи да сваля акумулатора. При слагане на новия акумулатор, на касетофона (оригиналния, blaupunkt който си идва с автомобила)се появи надписа SAFE. До там, нищо не реагираше. Разгледах насам натам и намерих как да подкарам нещата. Да, но сбърках кода (който не беше 0000 и 1111, а в последствие се оказа написан на самия касетофон, като го извадих го видях).
Сега обаче пише SAFE последван от цифрата 2. Не мога отново да изкарам менюто за въведа правилния пин.
Някакви предложения как да от блокирам касетофона (или въведа правилния пин, който вече знам).
Благодаря предварително за насоката.

Проблем с радиокасетофона VW Polo 1997 година
- xtoni
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с радиокасетофона VW Polo 1997 година
ivterbg написа:Здравейте,
имам следния проблем: на автомобила ми (VW Polo 1997 година, 1.1) се наложи да сваля акумулатора. При слагане на новия акумулатор, на касетофона (оригиналния, blaupunkt който си идва с автомобила)се появи надписа SAFE. До там, нищо не реагираше. Разгледах насам натам и намерих как да подкарам нещата. Да, но сбърках кода (който не беше 0000 и 1111, а в последствие се оказа написан на самия касетофон, като го извадих го видях).
Сега обаче пише SAFE последван от цифрата 2. Не мога отново да изкарам менюто за въведа правилния пин.
Някакви предложения как да от блокирам касетофона (или въведа правилния пин, който вече знам).
Благодаря предварително за насоката.
Оставете радиото включено, и след час ще се самоизключи и при следващо включване ще изпише SAFE и до 3сек. 1000
Въвеждате правилния код с бутоните 1до4 и потвърждавате с >>
Re: Проблем с радиокасетофона VW Polo 1997 година
xtoni написа:Оставете радиото включено, и след час ще се самоизключи и при следващо включване ще изпише SAFE и до 3сек. 1000
Въвеждате правилния код с бутоните 1до4 и потвърждавате с >>
Много благодаря. Спазих инструкциите които ми даде и всичко вече е наред с радиото!
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”